2777
2789

شنیدید دیگه میگن برا هر نیتی فردا برین ی چیزی بخرید خیلیارو دیدم تو‌همین نی نی سایت گفتن اره برا ما جواب داد 

منم دلم روشنه ایشالا که خیره 

شما حاجتتون چیه چی میگیرید؟

من خواستم بازگشت معشوقه چی بگیرم؟🕯️♥️

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

ازداج کنم ۲۹ سالم شد 😐دیگ 

شاید فردا جوراب سفید بگیرم

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

ازداج کنم ۲۹ سالم شد 😐دیگ شاید فردا جوراب سفید بگیرم

حلقه باید بخری ن جوراب سفید

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حلقه باید بخری ن جوراب سفید

میگن شال یه چادر سفید بخر

راستش خیلی اعتقاد ندارم

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

میگن شال یه چادر سفید بخرراستش خیلی اعتقاد ندارم

اع

نبر اعتقادتمووو من دنبال بازگشت معشوقم😂😔دعایی سراغ داری بگو

اعنبر اعتقادتمووو من دنبال بازگشت معشوقم😂😔دعایی سراغ داری بگو

والا یه دعایی هست تو مفاتیح یا عِمادَ مَنْ لَاعِمادَ لَهُ، وَیا ذُخْرَ مَنْ لَاذُخْرَ لَهُ، وَیا سَنَدَ مَنْ لَاسَنَدَ لَهُ، وَیا حِرْزَ مَنْ لَاحِرْزَ لَهُ، وَیا غِیاثَ مَنْ لَاغِیاثَ لَهُ، وَیا کنْزَ مَنْ لَاکنْزَ لَهُ، وَیا عِزَّ مَنْ لَاعِزَّ لَهُ، یا کرِیمَ الْعَفْوِ، یا حَسَنَ التَّجاوُزِ، یا عَوْنَ الضُّعَفاءِ، یا کنْزَ الْفُقَراءِ، یا عَظِیمَ الرَّجاءِ، یا مُنْقِذَ الْغَرْقی، یا مُنْجِی الْهَلْکی، یا مُحْسِنُ یا مُجْمِلُ یا مُنْعِمُ یا مُفْضِلُ؛

والا یه دعایی هست تو مفاتیح یا عِمادَ مَنْ لَاعِمادَ لَهُ، وَیا ذُخْرَ مَنْ لَاذُخْرَ لَهُ، وَیا سَن ...

نتیجه گرفی؟

والا یه دعایی هست تو مفاتیح یا عِمادَ مَنْ لَاعِمادَ لَهُ، وَیا ذُخْرَ مَنْ لَاذُخْرَ لَهُ، وَیا سَن ...

ببین این دعا تو مفاتیحه دعای فرج از آفات 

و اگر نماز شب بخونی باندا حرف بزنی خیلی معجزه میکنه 

دعای نادعلی ۷ مرتبه بخون ،آیه الکرسی ذکر یاودود اینا صدرصد نتیجه میده و اینکه به نیت پنج تن ۵بار دعای دوسل بخونی

دعای مجیر بایستشیر هم عالیه 

انشالله بهش میرسی

نتیجه گرفی؟

آره واسه هر آرزویی نتیجه میده 

اعنبر اعتقادتمووو من دنبال بازگشت معشوقم😂😔دعایی سراغ داری بگو

باش انشالله منم به خوستم برسم فردا حتما چیزی میخرم