2777
2789
عنوان

آقا کسی منو یادش هست

258 بازدید | 22 پست

دوستان؟ عزیزان؟ از کاربرهایی که هم‌دیگه رو میشناختیم، کسی یادش هست من رو؟ یه مدته سایت نیومدم به کل هرکی میبینم جدیده🥺

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

خوش اومدین

خیلی از قدیمیا رفتن🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدینخیلی از قدیمیا رفتن🥲

فدات شم عزیزم♥️ یه عالمه آدم بودن که میدیدمشون تقریبا هرشب توی سایت ولی این چند شب که دارم میام دوباره خیلی‌ها رو ندیدم:(

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
فدات شم عزیزم♥️ یه عالمه آدم بودن که میدیدمشون تقریبا هرشب توی سایت ولی این چند شب که دارم میام دوبا ...

خدانکنه عزیزم🥰

ایشالا که پیداشون میکنید

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

از سال ۴۰۱ ام نمیشناسم 😂

من ولی کاربریت به چشمم آشناست😂 حرف نزدیم ولی دیدمت این‌ور اون‌ور گمونم؟ شاید هم این چند شب برگشتم تازه دیدمت😁

من ولی کاربریت به چشمم آشناست😂 حرف نزدیم ولی دیدمت این‌ور اون‌ور گمونم؟ شاید هم این چند شب برگشتم ت ...

من این چند شب تعلیق بودم 😂

چون کلا فعالم‌ ممکنه 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
چقددد قدیمی هستین ماشالله،👍

اصلا خیلی تغییر عجیبیه برام😁 چون پارسال که میومدم خیلی از من قدیمی‌ترها بودن، فرقش یه ساله‌ها ولی من اونقدر هم قدیمی حساب نمیشدم😁

ایشالا مهربون🥰

😍❤️

خیلی برام آشنایید ولی نمیشناسم

شما هم همینطور عزیزم😁😁 باز چشمم به جمال یکی دوتا کاربر آشنا روشن شد از شوک دارم درمیام😁