تنهاfm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7390 عنوان اوف کلافه شدم این همراه بانک ملت ی جوریه😑 302 بازدید | 10 پست کارت ملت تازه گرفتم همراه بانک هم رو گوشیم نصب کردم زیاد بلد نیستم میشه یادم بدین چجوری باید کارت ب کارت کنم یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 1403/05/27 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاfm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7390 اشغال ترین بانکه ملت ینی نمیشه باهاش کارت به کارت کرد این اپشن که داره دیگه یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)
تنهاfm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7390 کدوم برنامشو داری؟ مگابانک یا همراه بانک ملت؟ همراه بانک یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)
تنهاfm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7390 تا اینجا پیش میرم تایید میزنم عکس بعدی میاره یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)
تنهاfm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7390 چیکار کنم ی کارت بکارت میخام بکنم یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)
nazila7579 عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 1383 تا اینجا پیش میرم تایید میزنم عکس بعدی میاره گوشه صفحه سه خط هست. بزن رو اون سه خط. بعد بزن روی انتقال وجه. بعد کارت ب کارت رو انتخاب کن و بقیه مراحلم ک بلدی
تنهاfm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7390 گوشه صفحه سه خط هست. بزن رو اون سه خط. بعد بزن روی انتقال وجه. بعد کارت ب کارت رو انتخاب کن و بقیه م ... میرم بقیه مراحل تایید هم میزنم این عکسه میاره یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)
امیر۰۰۷ عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 110 اشغال ترین بانکه ملت بانک ملت بهترین بانک ایران هست ولی همراه بانک باگ زیاد داره همه بیاین گذارش کنیم پشتیبانی شاید درست کردن خودم گزارش زدم گفت برسی میکنیم
امیر۰۰۷ عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 110 میرم بقیه مراحل تایید هم میزنم این عکسه میاره بانک ملت بهترین بانک ایران هست ولی همراه بانک باگ زیاد داره همه بیاین گذارش کنیم پشتیبانی شاید درست کردن خودم گزارش زدم گفت برسی میکنیم