2777
2789

بچه‌ها من حدودا ۶ سال پیش با یه آقایی آشنا شدم اولش بدک نبود اما از یه جایی به بعد شروع کرد به خیانت و عذاب دادن من بدترین تاثیراتو رو روان من گذاشت بدترین حسارو بم داد 

هیچوقتم هیچ خرجی برام نکرد بجز یسری جاها در حد ۲۰۰ هزار بوده بیشترین خرج کردنش 

هیچ کادو تولد و مناسبتی و هیچ حرکتی واسه خوشحالیم نکرد 

هیچوقت دلش نیومد منو ببره جایی واسه دیت کردن ینی دیتا هم بی کیفیت و بدون هزینه 

اینم بگم وضعیت مالیش بده 

و چون یه زمانی باهم بودیم ول کنم نمیشه هرچی بلاک میکنم بازم یجوری میاد و خودشو قالب میکنه بم 

الانم سعی میکنه تو ارتباطش بام خیلی خوب باشه و خوب رفتار کنه ولی من حالم ازش بهم میخوره

امشبم بهم گف عکس بده گفتم نمیخوام و گف یه حرکت مثل عکس دادن باعث شادیم میشه تو انجام نمیدی و بحث شد و من خیلی گریه کردم امشب تهش بهم گف میرم ولی حسم بهم میگه تو کارمای بزرگی پس میدی 

بچه‌ها من خودمم الان افسرده و عصبیم رفلاکس و گلوبوس و خفگی عصبی دارم همش ینی ۲۴ ساعته حس میکنم یکی داره خفم میکنه 

آخه چه کارمایی من مگه چیکار کردم خب نمیتونم مثل قبل بشم انقد بهم بدی شده این چی میگه دارم دیوونه میشم صادقانه بگید آخه مقصر منم یا اون ؟ خطمو نمیتونم عوض کنم بخاطر دانشگاهم ولی این عوضی هم هی مزاحم میشه و با خطای مختلف خودشو بم میندازه دوباره دیگه خسته شدم خدایا

خدایاشکرت❤️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم سمی و خطریه ب هیچ وجه برنگرد تو مقصر نیستی 

اون عوضی و مریض 

چه خوب ک راهتو جدا کردی 

چه کارمایی پس میدی همش زر مفته 

خدا جای حق نشسته 

این آقا داره گهه میخوره اینارو بهت میگه 

خودت را دوست داشته باش

عزت نفست کجاست

حتما تغییر سخته ولی ارزشش را داره 

کنارش بذار به آینده ت فکر کن

سعی کن تراپی انجام بدی میتونی از پیجهای اینستا و یوتوب کمک بگیری 

چی میگی اسی کارمای چی چقدر لوسی اون گوز کی هست پیامبره مگه فتوا میده ،یعنی چی خیانت میکرد درست بگو ر ...

نمیدونم الان این پیامارو بهم داد 

13:

به عنوان اخرین مواظب خودت باش

شب بخیر

ببینم ایا کسی پیدا میشه مث من باهاات رفتار کنه

حتی بهتر از من

من ته قلبم خدایی میگم

میگه تو کارمای بدی پس میدی

دیگ الله اعلم

خدایاشکرت❤️✨
چی میگی اسی کارمای چی چقدر لوسی اون گوز کی هست پیامبره مگه فتوا میده ،یعنی چی خیانت میکرد درست بگو ر ...

نمیدونم هدفش از خیانت چی بود خیلی عذابم داد تو بدترین دوران زندگیم 

خدایاشکرت❤️✨
نمیدونم الان این پیامارو بهم داد 13:به عنوان اخرین مواظب خودت باششب بخیرببینم ایا کسی پیدا میشه مث م ...

وای اسی چقدر ساده ایی اون چسی میاد اونکه کارما میده خودشه نه تو اون درحق دختر مردم ظلم کرده توام انگار دلت میخوادشا ناراحتی میخواد شرشو کم کنه اگه میخوایش بگو بیاد خواستگاری چخبره شیش سال بچه دار میشدی یسال دیگه میرفت مدرسه 

وای اسی چقدر ساده ایی اون چسی میاد اونکه کارما میده خودشه نه تو اون درحق دختر مردم ظلم کرده توام انگ ...

خیلی حالم بده همیشه بهم حس گناه میده ای کاش یجوری گمشه خدایا چیکار کنممم

خدایاشکرت❤️✨