2777
2789
عنوان

یه سوال خواهشا بیاید

325 بازدید | 23 پست

دوستان میخوام ببینم اینایی که این چند شب همش نذری میدن یعنی دعاهاشون اجابت شده پس چرا من الان ده ساله دارم نذر میکنم ولی خدا صدامو نمیشنوه واقعا دیگه خسته شدم هر نذری که بگید کردم توروخدا یکی بگه دلیلش چیه که خدا حاجتمو نداده واقعا خواسته بزرگی هم نبوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شايد به صلاح و مصلحتت نبوده كه اجابت نكرده

آخه واقعا اونقدر بزرگ نیست ولی بدجوری تو زندگیم تاثیر گذاره نمیدونم ولی تو این ده سال از انجام نشدنش فقط زجر کشیدم آخه این چه مصلحتیه

نه همه که حاجت ندارن ..من خودم تاسوعا آش نذری میدم ولی حاجت ندارم ..همینجوری 

واقعا یعنی هیچ خواسته ای نداشتی که به خاطرش نذر کنی چون دیدم همه به خاطر یه حاجت نذر میکنن

ایشالله میده خانومی.

من خودم یه چیزی امتحان کردم جواب داد.

یجا خوندم برای ارزویی که دارید تشکر کنید.

تو ذهنتون تصور کنید اون چیز رو دارید و بهش رسیدید.و بابت اینکه خدا ارزوتونو براورده کرده ازش شکر گزاری کنید.

اسمش قانون شکرگزاریه.تو نت سرچ کن

میگه چون برای خدا زمان و مکان معنی نداره.

برای دعاهای شما هم زمان و مکانی معین معنی نداره.

پس شکر کنید برای چیزایی که ارزوشو دارید تا بدستشون بیارید.

برا همینه که گفتن شکر نعمت نعمتت افزون کند.

من این کارو کردم.برای نی نی نداشتم شکر کردم.تصور کردم دارمش.

همون ماه حامله شدم

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
واقعا یعنی هیچ خواسته ای نداشتی که به خاطرش نذر کنی چون دیدم همه به خاطر یه حاجت نذر میکنن

هشت سال پیش یه حاجتی داشتم که برای هفت سال شله زرد بدم که حاجتمو گرفتم و هفت سال نذرمو دادم ولی امسال دیگه حاجت ندارم همینجوری میخوام نذری بدم ...نه که آرزویی نداشته باشم نه .. یه جورایی دلزده شدم از همه چی حتی آرزو کردن ....

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
ایشالله میده خانومی. من خودم یه چیزی امتحان کردم جواب داد. یجا خوندم برای ارزویی که دارید تشکر کنی ...

شایدم شما راست بگی همیشه گریه کردم و ازش خواستم ولی اونقدر بهم نداده که نمیتونم تشکر کنم به خاطرش

هشت سال پیش یه حاجتی داشتم که برای هفت سال شله زرد بدم که حاجتمو گرفتم و هفت سال نذرمو دادم ولی امسا ...

خب پس بلاخره حاجتتو گرفته بودی که دادی انشالله به همه آرزوهات برسی

من نذر هم کرده بودم.

اما اون ماه که حامله شدم زده بودم به سیم اخر.

همون ماه از قانون جذب و قانون شکرگذاری استفاده کردم.

بنظرم خیلی موثرن خییییلییی

همون ماه چله دعای توسلبرداشتم.اون هم بنظرم معجزه کرد.ثوابش تقدیم بانو فاطمه زهرا کردم.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
دوست عزیز خدا مثل بنده ها نیس ک حسادت کنه یا جیزی رو نخواد بده  هیچ کارش بی حکمت نیست صبور باش ...

ده سال به خاطر یه خواسته کوچیک که دیگه داره زندگیمو زیر و رو میکنه صبوری کردم دیگه واقعا نمیکشم