2777
2789
عنوان

یه سوال خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 23 پست
 شایدم شما راست بگی همیشه گریه کردم و ازش خواستم ولی اونقدر بهم نداده که نمیتونم تشکر کنم به خا ...

باید شکر کنی.

همونطور که برای روح مکان و زمان مشخص نیست برا خدا هم معنی نداره.

هر دعایی بکنی میره به لحظه خلقت شما.و تقدیرتون رو رقم میزنه.برا همونه مادربزرگامون میگفتن زبونتون رو به دعای خیر باز کنید که ملاعکه اجابت میکنن.

برا همونه میگن نفرین نکنید.چون تو تقدیر ادم اثر میذاره.برا همونه میگن از ماست که برماست.هر چی بخوای همون میشه.

اینا حرفهای دکتر الهی قمشه ایه.

برو اونارو بخون.ذهنت رو بازتر میکنن.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده سال به خاطر یه خواسته کوچیک که دیگه داره زندگیمو زیر و رو میکنه صبوری کردم دیگه واقعا نمیکشم

اگه خواسته ات مادر شدنه خیلیا تا بیست سال منتظر بودن الان سه تا شو دارن فقط صبور باش بخدا خدا دوست نداره بنده شو عذاب بده 

صلاح مارو میخواد

ایشالله ک ب حق این ماه عزیز حاحتت روا بشه

از امامزاده صالح تا امام رضا شاه چراغ زیارت عاشورا انعام نماز امام موسی کاظم ،سفره حضرت رقیه،بچه های محک ؛هر چی که فکرشو بکنید برای این حاجت نذر کردم واقعا ناامیدم بغصی وقتا به همه چی شک میکنم😭

اگه خواسته ات مادر شدنه خیلیا تا بیست سال منتظر بودن الان سه تا شو دارن فقط صبور باش بخدا خدا دوست ن ...

نه یه پسر شیطون و بانمک دارم خدا را شکر چیز دیگه ای خیلی کوچیکتر از این حرفا ببخشید که نمیتونم بگم ولی بدجوری داره زندگیمو زیر و رو میکنه

از امامزاده صالح تا امام رضا شاه چراغ زیارت عاشورا انعام نماز امام موسی کاظم ،سفره حضرت رقیه،بچه های ...

عزیزم تجربه شخصی ام رو می گم اگه خواست خدا نباشه زمین و زمان رو به هم ببیافیم اتفاق نمی یفته. اگه خیلی دعا و نذر و نیاز کردی و نشده رهاش کن و نشون بداه اینقدر به خدا اعتقاد و ایمان داری که همه چیز رو سپردی بهش. نذر و نیاز پی در پی و   ایمان قلبی  الان کدوم رو باید انتخاب کنی