سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 عنوان مرکز ناباروری مام 🤔 58 بازدید | 5 پست سلاام عزیزانممم🥰امیدوارم حالتون خوب باشه .ممنون میشم کسانی که تجربه ای وی اف در این مرکز رو داشتن ، نظرشون رو بگن بهم و لطفا بگید تحت نظر کدوم پزشک بودید .اگر مرکز دیگه ای رو هم تجربه داشتید لطفا بفرمایید 🩷🩷🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕 1403/05/27 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش۱۲۱۲ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 10276 من یکی از دوستان مرکز رویان تخت نظر پزشک بود معتقد بود مرکز نام نتیجه بخش تر از رویان هست و درصد جواب دادن ای وی اف در این مرکز بیشتر از رویانه دکتر خاصی معرفی نکرد نظر کلی شو بر اساس شنیده ها گفته بود البته برای یکی و دوسال پیش گفت در حال حاضر چطور باشه نمیدونم
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 من یکی از دوستان مرکز رویان تخت نظر پزشک بود معتقد بود مرکز نام نتیجه بخش تر از رویان هست و درصد جوا ... خیلی خیلی ممنونم از نظرت عزیزمم🩷🩷🩷 درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
qzlem عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 144 عزیزم من مام ای وی اف کردم اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید خوبهمن زیر نظر دکتر زندی هستم خیلی مهربون و خوبهدکتر لاهوتی و علیرضایی معروفن اونجا
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 عزیزم من مام ای وی اف کردم اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید خوبهمن زیر نظر دکتر زندی هستم خیلی مهربون و ... سلام عزیزم 🩷 ممنونم از نظرت سالم بغل بگیری نی نی رو 😊☺️نه مشکل مالی نیست .بله تعریف دکتر علیرضایی رو شنیدم محبت کردی راهنمایی کردی 🩷 درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
فرنازیوسفی عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 52 سلام عزیزممن در مرکز مام ای وی اف انجام دادم پیش خانم دکتر فرناز منتظری عزیزوپینشهاد میدم به شما برای مشکلتون حتما یک جلسه هم که شده مشاوره برید