2777
2789
عنوان

با این شرایط طلاق بگیرم یا نه

308 بازدید | 22 پست

حدود 350 طلا دارم بفروشم یه جا رهن کنم یه کارم پیدا کنم که خرج روز مره مو بده تا وقتی مسلط بشم به‌زبان چینی و بتونم مترجمی کنم بچه رو هم بدم پدر اگه خواست بهم بده بگم حضانت کامل و خرجش حداقل ماهی 5 میلیون بده

؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه ولی بچه ات رو هم بگیر از همون اول نفقه اش رو بزار اجرا ماهی دو و نیم حداقلشه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

آره خوبه ولی بچه ات رو هم بگیر از همون اول نفقه اش رو بزار اجرا ماهی دو و نیم حداقلشه

عزیزم اولش واقعا نمیتونم و اینکه باید بهش فشار بیاد تا با شرایطم کنار بیاد

با سلام بنده وکیل دادگستری هستم بهتره قبل هرکاری باهم به توافق برسین و توافقات خودتون رو بصورت کتبی ...

من عجله ای برای طلاق ندارم میخوام جونمو بردارم فرار کنم بچه رو اگه میتونه نگه داره اگه نه باشرایط من کنار بیاد قدمش رو چشمام

کدومش حرفه طلاها؟ سابقه کار بازاریابی و صندوق داری یاه اینکه از پارسال شروع کردم آموزش زبان چینی رو؟

منظورم اینه زبانو شغل و‌.. رو کامل مسلط شو بعد 

چون به این راحتیا نیست تو عمل ، برا یه زن تنهاخیلی سخته

🤍🌱
اولا چرا طلاق؟ دوما بچه دختره یا پسر؟ چند سالشه؟ خودت آیا خانواده پشتیبانت هستن یا نه؟

تاپیک قبلم بخون نمونه زندگی ده سالمه. دختره. 4و نیم سالشه خانواده ام رو هیچ حسابی روشون باز نمیکنم