2777
2789
عنوان

خیانتتتت

185 بازدید | 12 پست

سلام

لطفا تازه واردی من از قبل تیپ سایتتت بودم ولی تاپیکس نداشتم

من پدرم یکی از افراد معتبر شهرمون دیروز که رفتم بودیم هیئت همراه بابام رفتم ازش چیزی بگیرم از پشت سر رفتم که دیدم سه شماره ناشناس پیام داده مادرم تنهایه نمیتونم بیام امروز

و بابام داشت پاکش میکرد همون حین

من دیگه  هیچی نفهمیدم انقد ترسیدم تنم یخ کرد و رفتم

لطفا نگید به تو ربطی نداره بحثثثث زندگیمونه

اینم بگم پدر و مادرم هر چند وقت یکبار دعواهای شدیدی دارن سر بهونه های الکی

توروخدا بدون سرکوفت زدن راهنماییم کنین

من سنم کمه…حالمم خیلییییی بدهههه

اگه به خودگوشیش پیام داده وگوشیش سامسونگه بروتوسطل زبالش پیاماشوببین

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

اصلااااا زود قضاوت نکن و تو این موضوع دخالت نکن فقط بسپر به خدا بهترینا برات رقم بخوره

اگه دنبال موضوع باشی هیچی جز ناراحتی برات نداره فکرت سروسامان بده برگرد به دوره ای ک این پیام ندیدی شایدم سوتفاهم باشه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااا زود قضاوت نکن و تو این موضوع دخالت نکن فقط بسپر به خدا بهترینا برات رقم بخورهاگه دنبال موضو ...

حیفففف مامانم

تو این زندگی هیچی کم نزاشت واسش و همیشه کنم و فحش به خواندش نصیبش شده و الانم دائم میره پیش روانپزشک

اصلااااا زود قضاوت نکن و تو این موضوع دخالت نکن فقط بسپر به خدا بهترینا برات رقم بخورهاگه دنبال موضو ...

حیفففف مامانم

تو این زندگی هیچی کم نزاشت واسش و همیشه کنم و فحش به خواندش نصیبش شده و الانم دائم میره پیش روانپزشک

حیفففف مامانمتو این زندگی هیچی کم نزاشت واسش و همیشه کنم و فحش به خواندش نصیبش شده و الانم دائم میره ...

عزیزم اصلا از شرایطش خبر نداشتم ولی خب ما هم انقدر نمیدونیم ک نظر بدیم

مادرت راجب طلاق با مشاور صحبت کرد؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

عزیزم اصلا از شرایطش خبر نداشتم ولی خب ما هم انقدر نمیدونیم ک نظر بدیممادرت راجب طلاق با مشاور صحبت ...

نمیدونم…مامانم راجع به این چیزا با ما صحبت نمیکنه معمولا

ولی یادمه ۵،۶سالم که بود مامان بابام یه دعوایی بدی کردن که بابام گوشیشو انداخت خورد کرد…و یه چیزایی که یادمه مامانم گفت روی گوشی بابام به پیامی اومده و دیده…بچه بودم،چیز دسگه ای نمیدونم

اره باید شب که خوابید همینارو بکنماز ی طرفی ام وحشت دارم که ببینم و نمیتونم به کسی بگم😔

به این فکرکن شایداشتباه کرده باشی

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

اولللل:  مطمئن شو که اون چیزی که فکر میکنی واقعیت داره

هیچی؛ دخالت نکن..

اونایی که گفتن دخالت نکن رو تایید میکنم، چون درگیر شدن با بابات اون رو بیشتر به سمت کاری که می‌کنه سوق میده؛ صرفا بهش یجوری بهمون که فهمیدی و وقتی مطمئن شدیم واقعا بابات داره خیانت میکنه، حتما به مامانت بگو.

بازم میگم؛ اول از همه فقط مطمئن شو واقعا قضیه همون چیزیه که فکرش رو میکنی، همین.

اینم پس ذهنت داشته باش که خیلی از مردایی که دور و برت میبینی آدمای تنوع طلبی هستن که اصلا به ظاهرشون نمیخوره..

«کلا جنس مردا همینجوریه» اگه این رو تو ذهنت داشته باشی کمتر آسیب میبینی؛ تهش هم اگه این نبود(که من خلافش رو تا حالا ندیدم)؛ اتفاق خاصی نمیوفته و بهتر از اینه که یروز به یکی دیگه هم اعتماد کنی و باز به اعتماد خیانت شه.