2777
2789

تایپیک قبلمو نگاه کنید دیگه از خونمون که کوچیکه و از زندگیم بدم میاد هر وقت مادرشوهرم میاد میگه خونتون کوچیکه خونتون عوض میکردید خوب بود مهندس نقشه کشی میشه و بلند میشه میگه اینجا رو میساختید خوب بود اینجا رو خراب میکردید خوب بود و هزار تا نظر دیگه...

بگوش مامان یه 1میلیارد نقدی دارین کمک کنید عوض کنیم 

بخدا خفه میشه دیگه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا مادرشوهرت مهم نیست بنظرم تو خودتم از خونت خسته شدی ولی خوش بحالت که خونت از خودته و مستاجر نیستی بنظرم یکم تو اینترنت سرچ کن دکوراسیون خانه کوچک طرحا و ایده ها جالبی داره باید بتونی بهترین استفاده رو از فضا داشته باشی مثلا استفاده از مبل ال شیک و ساده خیلی کمک میکنه رنگبندی ...خلاصه کارای زیادی میشه کرد تا فضای خونرو برای خودت دلنشین کنی بعضیا یه خونه ی کوچیکو اینقد خوب میچینن که کیف میکنی گاهی ام خودمون متوجه نیستیم و دور و بر خودمونو شلوغ میکنیم بنظرم به خاطر روحیه خودت ببین چه تغییراتی انحام بدی خونت به دلت میشینه

وااا خب ایشون حد ‌و نصاب خودشو نمیدونه یه چی میگه، تو چرا اهمیت میدی!!! بعدم بگو پولشو‌ داری بده خون ...

چشم نداره ببینه من یه چیز تا میخرم میگه جاتون تنگه چرا اینا رو میخرید منم دیگه از زندگیم که این همه دوسش داشتم دلسرد شدم 

چشم نداره ببینه من یه چیز تا میخرم میگه جاتون تنگه چرا اینا رو میخرید منم دیگه از زندگیم که این همه ...

وقتی اینو میدونی چرا خواستشو بهش میدی؟؟ هدفش همینه، تو چرا کم میاری!

حالا مادرشوهرت مهم نیست بنظرم تو خودتم از خونت خسته شدی ولی خوش بحالت که خونت از خودته و مستاجر نیست ...

من خونه و زندگیمو دوست داشتم ولی از بس هر وقت میاد یه چیز میگه دلسرد شدم و حساس و از اینکه از مستاجری راحت شدم خدا رو شکر میکنم و اینم چندین بار بهش گفتم ولی بازم حرف خودشو میزنه وگرنه وسایلام هم همش درست چیدم مبل جمع و جور تلویزیون تو دیوار ولی از زندگیم بخاطر حرفاش بدم میاد و انگیزمو برای خرید وسایلای ضروریم گرفته فوضوله فوضول

عادتشونه هی نظر الکی میدن، شدن دانای کل زندگی بقیهاینقد بش اهمیت نده

خونه خودش پر از ایراده ولی من یه بار یه حرف نزدم بعدش با شلوار تو خونه ای و دمپایی پلاستیکی میان خونمون حال آدمو بهم میزنن با تیپ زشتشون چشمم ندارن ببینن همش میگن بریم بریم

خونه خودش پر از ایراده ولی من یه بار یه حرف نزدم بعدش با شلوار تو خونه ای و دمپایی پلاستیکی میان خون ...

خخخ بقران مادر شوهر من میاد خونم

میگ وای خفه میشم تو خونه شما

اونوقت کوچیکم نیستا

😂خفه بشی انشالله 

انگار دعوت نامه فرستادم