2777
2789
عنوان

دعوای دیشب خونه ما

2045 بازدید | 76 پست

سلام خانوما 

من طبقه بالای خونواده شوهرم خونه زندگی میکنم 

دوتا دسشویی هست که چون دسشویی ما تو اتاق بود دسشویی یکی از حیاط هارو اختصاص دادن ب ما 

من دستمال گذاشتم 

سطل آشغال 

مایع دسشو و فلان 

من وقتی حیاط مشترک رو میشستم دسشویی رو هم میشستم تو این دوسالی که من اومدم اینجا نهایت ۵ بار استفاده شده بود از طرف من که من اصلا استفاده نمیکردم 

وقتی مهمون میومد میرف الان یه سال بخاطر بچم همه رو محدود کردم و مهمون نمیومد ولی من ک میشستم دسشویی کثیف بود

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵ تا خواهرشوهر دارم🫠

که دوتاشون یه شهر دیگن 

یکیش مجرد دوتاشم این شهر خواهرشوهر شر بزرگم وقتی میومد اینجا میرف دسشویی‌ ک مال ما بود رو استفاده می‌کرد و من اوکی بودم خب دسشویی دیگه 

تا هفته پیش که من رفتم دسشورو بشورم از بوی کثیف نوار ها حالم بد شد انگار حیوون مرده بود من درشو بستم و ب شوهرم گفتم من اونارو برمیدارم

ولی یه جوری تذکر بده ن دعوا بشع ن چیزی من نمیتونم بردارم حالم بد میشه اونا بخوره ب من من دیگه تمومم ب خدا الان که تصور می‌کنم حالم بد میش

اونم ب مادرش گفت مادرشم ب من گف بردار دیگه دستمال هست منم گفتم دستمال بود برمی‌داشتم برو خودت نگا کن من نمیتونم حالم بد میشه 

دیشب دیدم از خونشون صدای دعوا میاد 

شوهرم رفت و صدا بدتر شد ک اون باید برداره کثیفی های اونو من باید تمیز کنم نمیتونه تمیز کنه 

از صبح زنگ زدن همه خواهرشوهر هام رو جم کردن اینجا که بیاین ب ما گفتن بیان آشغالی های دسشویی مارو بردارین😬

همه رو‌ یکباره تایپ کن عزیزمحوصله م سر رفت

عزیزم امضات یعنی خسته ام جوری خسته ام که برای خودم گریم میگیره .؟؟؟؟؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍