2777
2789
پس پرستاری در اولویت بزن بعد اتاق عمل و هوشبری

اتاق عمل وکمک دادن حین جراحی رو دوس ندارم از بیهوشی بیشتر خوشم میاد ولی میگن بازار کارش کمتره درسته ؟ شما خودتون بیهوشی خوندین ؟

اتاق عمل وکمک دادن حین جراحی رو دوس ندارم از بیهوشی بیشتر خوشم میاد ولی میگن بازار کارش کمتره درسته ...

رشته اتاق عمل اگر اد جراح بشن درامد خوبی دارندولی کارشون هم سخته باید پا به پای جراح سرپا بایستند ولی در حالت عادی حقوق هوشبری و اتاق عمل یکسان هست، به نظرم بیهوشی راحت‌تر هست کارش نسبت به اتاق عمل و یک جورایی پرستار اتاق عمل هستند، هوشبر ها می تونند در icu و اورژانس هم علاوه بر اتاق عمل فعالیت کنند بازار کارشون به نظرم یکسانه و بستگی به خود شخص داره ، اینکه می گن کمتره تو خود اتاق عمل منظورشون هست که مثلا ۲ اتاق عمل و ۱ هوشبر کار می کنند نه همه جا بازم تاکید می‌کنم علاقه خودت مهمه

🌙✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته اتاق عمل اگر اد جراح بشن درامد خوبی دارندولی کارشون هم سخته باید پا به پای جراح سرپا بایستند ول ...

مممنون از راهنمایی تون راستش من زیاد درآمد بالا وادشدن واینها برام اهمیتی نداره یک کار به نسبت راحت تر وتمیز تر میخوام ولی میگن تو icu و....که الان بیهوشی نمیگیرن ومیدن به پرستاره 😔

مممنون از راهنمایی تون راستش من زیاد درآمد بالا وادشدن واینها برام اهمیتی نداره یک کار به نسبت راحت ...

واقعیت اش همینه پرستاری خیلی خیلی کارش نسبت به بیهوشی سخت تره ولی چون بازار کارش بیشتره رتبه های بهتر این رشته رو انتخاب می کنند🥲

🌙✨️

مممنون از راهنمایی تون راستش من زیاد درآمد بالا وادشدن واینها برام اهمیتی نداره یک کار به نسبت راحت ...

مگر بری پرستاری و ادامه تحصیل بدی و ارشد مراقبت های ویژه بگیری یا تا دکتری ادامه بدی و استاد دانشگاه بشی این خیلی خوبه به نظرم 

🌙✨️

مگر بری پرستاری و ادامه تحصیل بدی و ارشد مراقبت های ویژه بگیری یا تا دکتری ادامه بدی و استاد دانشگاه ...

اگه رتبم بهش بخوره که حتما ...ولی به هوشبری نزدیک تره وفک کنم ارشد هوشبری هم گرایش پرستاری مراقبت ویژه داره 

اگه رتبم بهش بخوره که حتما ...ولی به هوشبری نزدیک تره وفک کنم ارشد هوشبری هم گرایش پرستاری مراقبت وی ...

اره هوشبری با ارشد آموزش هوشبری میشه استاد دانشگاه شد و همچنین ارشد icu و nicu هم داره 

🌙✨️

شما سواستفاده از خانومهارو ندیدین؟ نشنیدین؟؟؟ تو محیط کار؟؟؟؟

منظورت از سوء استفاده چیه؟

یعنی چی ازش سوء استفاده میکنن؟!!

والا تو فامیل خانمای زیادی هستن که شاغلن. هیچوقت نشنیدم بگن ازمون سوء استفاده شده.