2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم امسال بزنمش خواستم نظرتون روبدونم

اره خیلی رشته خوبیه به نظرم کارش نسبت به پرستاری خیلی سبک تر و راحتره و حقوق دوران طرحش هم ۴ تومن به خاطر حق اشعه بالاتره و محل کارش اورژانس و icu  و اتاق عمل هست کارش هم نسبت به پرستاری تخصصی تره یکم مثل لوله گذاری ، احیا بیمار و‌‌‌‌... ولی بازار کار پرستاری بیشتره ، اگر شهر بزرگ زندگی می کنی انتخاب کن چون قطعا کار پیدا میکنی ، پرستاری بازار کارش بیشتره ولی سختی کارش خیلی زیاده همش باید با بیمار و همراهش و دکتر کل کل کنی محیط بخش ها خیلی آلوده است و خیلی بوی بدی میده ،باید ببینی علاقه ات چیه و خیلی خوب تحقیق کنی بعد انتخاب کنی ، یک نفر بهم گفت من پرستاری رو به هوشبری ترجیح می دم چون محیط بخش ها دلباز تره و میشه بیرون اومد ولی به نظرم بخش خیلی آلوده است❤️همش بستگی به خودت داره عزیزم موفق باشی❤️

🌙✨️