2777
2789

مصلا دارم میگم وکالت 

یا ارشد 

ی آزمونی مثل اینا میخوام بوم 

۹ ماه مثل آدم بخونم قبول میشم ن 

تا آلان ۷۲روز درس خوندم ۹ ماه دیگ مونده میترسم فبول نشم

کنکور سراسری نیس فقط بگم اونو رتبم ده هزار شد تجربی با ساعت مطالعه ۳ ساعت یا دو ساعت اما الاندارم روزی ۸ ساعت درس میخونم 

یعنی ممکنه قبول نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید خدا قبول بشی 

ولی زندگی ؛همش ریسکه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

به خدا زحمت میشکم اینو جدی میگمچون کارتی خونه ام با منه ولی چند روزه،احساس،میکنم بریدم دیگ حوصله ندا ...

وقتی حس کردی بریدی یه روز کامل به خود تعطیلی بده برو بیرون و خوش بگذرون مثلا ماهی یه بار 

دوباره از نو شروع کن 

شعرا و عارفا هیچ حرفی رو الکی نزدن خدا هم با هیچ کس پدرکشتگی نداره وقتی ببینه زحمت کشیدی و درست و با کیفیت درس خوندی چرا قبول نشی

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند