2777
2789
عنوان

بارداری با بچه ۹ ماهه

1077 بازدید | 45 پست

امروز فهمیدم باردارم. با وجود اون همه دقت و جلوگیری حتی قرص اورژانسی که خوردم بازم باردارم شدم و باورم نمیشه. درسته بچه دوس دارم و دومی رو میخواستم بعد دوسالگی دخترم. اما الان دنیا رو سرم خراب شده انگار. دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خیلی سخته.اما خدا که خودش داده بهت خودشم مراقبتون هست... اوایلش شاید واست بسختی بگذره ولی تا چشم بزاری میگزره عزیزم.ایشالا بسلامتی بیاد بغلت.🌹🌹🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

هیچ کاری نمیخواد بکنی شکر خدا کن

چطوره که خیلیا با وجود جلوگیری ناخواسته باردار میشن چرا من نمیشم بنظرم اگه شخصی مشکل مالی و خانوادگی نداشته باشه هیجان داره

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

ماهم دوتا از همسایه هامون پسراشون هنوز یه سال نشده دومی رو باردار شدن به خواست خودشون.میگن دوتارو باهم بزرگ میکنیم.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

حتما یه حکمتیه که با جلوگیری سفت و سخت بازم باردار شدی....میدونم خییییییلی سخته اما میگذره😉

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅