2777
2789
عنوان

بهشت وجهنم همین دنیاست

160 بازدید | 12 پست

شوهره عوضیم اگر تاپیکامو بخونین متوجه میشین

بچمو دیگه نمیاره خونه مادرم ببینم....همون شوهر روانی دوقطبی که الان دیالیزی شده همون جلاد ستگر همون ظالم همونی که فقط سنگ سرده قبرستون که بزارن روش دیگه دلم آروم بشه شه ظلمش تموم شد.‌‌‌‌‌‌‌...هنون بی رحم همون عصبیه بداخلاقه بددهن همون فحاش خدایا دعای روز وشبم اینه که جونشو بگیر بسه دیگه من با بچم راحت زندگی کنم....بااین حال مریضش هنوز ظلم میکنه ..منو بچمو ازهم جدا کرده اون ننه از خدا بیخبرش هم بچشو جمع میکنه هم بچه منو......الهیی که اون مادرشوهرم یک مادرو از بچش دور کرده خدا الهیی جونه بچشو بگیره به داغ بچش بشینه ......بخدا که پسرش  بمیره داغ دیدن روی نوه اشو بدلش میزارم .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا منم فکر میکنم زندگی الانم جهنم زندگی قبلیم باشه شاید.

حق داری 🥲❤️ان شاالله همه چیز درست بشه عزیزم 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بعضی وقتا منم فکر میکنم زندگی الانم جهنم زندگی قبلیم باشه شاید.حق داری 🥲❤️ان شاالله همه چیز درست بش ...

شما به تناسخ اعتقاد داری؟

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

واقعیت اینه ک بهشت و جهنم دروغی بیش نیس

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

چی بگم همسرم دیالیزی بود ظرف۲سال ازدنیارفت نمیدونم چی بگم خدا هم خیلی عجیبه روزی هزارباردعامیکردم خدایاخوب شه سایش بالاسرمنوبچم باشه حالاشماهم اینجوری خدابهت صبربده عزیزم امیدوارم حال و روزت به ارامش برسه!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

شما به تناسخ اعتقاد داری؟

نه ولی خب احساسم اینجوری میشه بعضی وقتا .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بدبخته بیچاره یکروز درمیون ۴ ساعت زیره دستگاه دیالیزه اگر دیالیز نشه میمیره جونش بدستگاه وصله بچه۴ سالمو نگه داشته میش خودش نمیاره بده دسته من پیشم باشه.‌‌باقلدوری زورگویی وقالتاق بازی وشارلاتان بازی حکم میده اذیت میکنه....حتی به بچه خودشم رحم نداره چه برسه بمن که دختره مردمم...ظلمت بسوزه الهیی...‌‌

این بچه طفل معصومم واز نوزادی ازم میگیرفت ت بحث میشد بچه رو میگرفت ..‌الان که بدبخت مریضی یکروز درمیون ۴ ساعت زیر دستگاهیی برای زنده موندن الان دیگه چرا .......بخدا تا قیامه قیامت حلالش نمیکتم ..‌‌باید بمیره منتظر باشه ت من برسم اون دنیا خدا بینمون باشه قضاوت کنه نمیبخشمتتتتتت

چی بگم همسرم دیالیزی بود ظرف۲سال ازدنیارفت نمیدونم چی بگم خدا هم خیلی عجیبه روزی هزارباردعامیکردم خد ...

من توی عزیزمو میشناسم تامیکاتو خوندم برای من دعا کن این و اززندگی منو بچم ورداره...‌‌بخدا که ما خوشبخت میشیم .....چون اختلال دوقطبی هم داره ودارو تنیخوره رفتاراش خلق وخوی بدش روح بچمم خراب میکنه یک آدم سمی ازش میسازه....منکه خونه زندگیشو ول کردم اومدم سوهان روحم شده بود حداقل ظالم منکه اومدم بیزون که آرامش داشته باشی در حق بچه وسط مونده جنایت نکن بزاد بیاد پیش من باز بیاد پیش تو چرا طرف خودکشی میکنی چرا چرا