2777
2789
عنوان

بخت به خوشگلی نیست به اون زبونه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 47 پست
نه نه زشت زبون دار اشتباهه من خودمم دیدم یارو زنش زشته چون پولداره رفته سمتش

اشتباه نیست وجود داره همچین چیزایی طرف زشت زبون دار بوده ولی بختش بلند بوده بله خیلیا هم هستن به خاطر پول طرف میرن سمتش به این آدما میگن پست فطرت

انه جمع نبند بقیه مشکلی با من نداشتند ک فقط خودت داشتییا خیلی حساسی یا وسواسی دیگ خوددانی

منم باهات مشکل ندارم دوست عزیزم ،گفتی زشت با شیرین زبونی یکی را خر میکنه بیاد بگیرتش ،من میگم شان یه زن به زیباییش نیست ،به علم و ادب و اخلاقشه ،

لایک نکنید😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه نیست وجود داره همچین چیزایی طرف زشت زبون دار بوده ولی بختش بلند بوده بله خیلیا هم هستن به خاط ...

چجور شما دخترا بخاطر پول میرین طرف یارو 

حالا پسرا میرن طرف دختر بخاطر پولشون شدن پست فطرت 

مرد 
اشتباه نیست وجود داره همچین چیزایی طرف زشت زبون دار بوده ولی بختش بلند بوده بله خیلیا هم هستن به خاط ...

منم دارم یه ساعته اینو میگم ولی بعضیا میزنن به دنده چپ

چجور شما دخترا بخاطر پول میرین طرف یارو حالا پسرا میرن طرف دختر بخاطر پولشون شدن پست فطرت

بله یکی از معیارهای خانم ها برای ازدواج پوله چون مرد وظیفه داره همسرشو تامین مالی کنه ولی زن همچین وظیفه ای نداره حالا به این دسته از مردا چی میشه گفت که اکثرا معیارشون واسه ازدواج زیباییه ولی میرن سروقت یه مورد زشت ولی پولدار 

بله یکی از معیارهای خانم ها برای ازدواج پوله چون مرد وظیفه داره همسرشو تامین مالی کنه ولی زن همچین و ...

خب مگه بده 

زشت پولدار خیلی بهتر از خوشگل بی پوله 

اینروزا هم باید دنبال منافعت باشی 

مرد 
اره دیگه مردای این دور و زمونه دنبال لقمه حاضر آماده ان چه اشکالی داره .‌. کو مرد کاری

خب مسلمه وقتی دارم میبینم دوستامو که دختره بعد عقد مهریش کذاشته اجرا و همه چی دوستمو بالا کشید 

ما پسرا هم به این نتیجه رسیدم مثل شما باشیم 

مرد 
خب مسلمه وقتی دارم میبینم دوستامو که دختره بعد عقد مهریش کذاشته اجرا و همه چی دوستمو بالا کشید ما پس ...

خب مگه چاقو گذاشته بودن زیر گلوش که مهریه سنگینو قبول کنه که بعدش دار و ندارش بره کسی که خربزه میخوره پای لرزش هم وایمیسته.. من دیگه حرفی ندارم بای 

منم باهات مشکل ندارم دوست عزیزم ،گفتی زشت با شیرین زبونی یکی را خر میکنه بیاد بگیرتش ،من میگم شان یه ...

ولی من دیونه و مشکل دار و حال بد نبودم خودت بودی

من فقط با اصطلاح خودمونی منظورمو رسوندم که تو مشکل داشتی

ولی من دیونه و مشکل دار و حال بد نبودم خودت بودیمن فقط با اصطلاح خودمونی منظورمو رسوندم که تو مشکل د ...

مگه من گفتم تو دیوونه ای ؟؟؟ عزیزم این همه خشم از کجا میاد قربونت برم ؟؟؟

لایک نکنید😜