2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوهای و تشکیل قلب جنین

2708 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من الان تو هفته پنجم هستم از یک هفته پیش لکه بینی قهوه ای که زیاد و مداومه که گاهی بیشترم میشه و حالت ترشح داره

همون موقع رفتم سونو گفت ساک و کیسه زرده هست برای سونو قلب سه هفته بعد بیا

من بعد سونو از شیاف استفاده کردم و استراحت مطلق بودم الان بعد یک هفته لکه بینیم خیلی کم شده

خواستم بدونم این لکه بینی به تشکیل نشدن قلب ربط داره؟ممکنه بخاطر توقف رشد باشه یا طبیعیه؟کسی بوده تو شرایط من بوده باشه و بچش سالم به دنیا بیاد؟

به توکل نام اعظمت💚

برو دکتر خواهش میکنم زود باید قرص بدن بهت سقط میشه خدایی نکرده

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر خواهش میکنم زود باید قرص بدن بهت سقط میشه خدایی نکرده

دکتر رفتم گفت تهدید به سقطی 

استراحت کن و شیاف استفاده کن و چاره ای نداری تا اینکه صبر کنی وقت سونو قلبت برسه

به توکل نام اعظمت💚
دکتر رفتم گفت تهدید به سقطی استراحت کن و شیاف استفاده کن و چاره ای نداری تا اینکه صبر کنی وقت سونو ق ...

ایشالا که قلبش تشکیل بشه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

نه بعضيا دارن كه بايد حتما شياف استفادع كنن و استراحت كامل باشن تا خطر سقط ازشون دور بشهربطي به تشكي ...

اخه تجربیات بقیه روکه میخوندم اکثر اونایی که قلب جنینشون تشکیل نشده بود تو این هفته ها لکه بینی قهوه ای داشتن

به توکل نام اعظمت💚
اخه تجربیات بقیه روکه میخوندم اکثر اونایی که قلب جنینشون تشکیل نشده بود تو این هفته ها لکه بینی قهوه ...

همه مثل هم نيستن كه

من الان ٨ هفتمه اصلا حالت تهوع ندارم و شبيه باردارها نيستم

توي نت ميخوندم تجربه هارو همه مينوشتن رشد نداره قلب نداره و همش منفي بود

ولي خداروشكر تا اين زمان خوب بوده حالش

توجه نكن بدن به بدن داره

لكه بيني خطر سقط دارع براي همين شياف ميدن

همه مثل هم نيستن كهمن الان ٨ هفتمه اصلا حالت تهوع ندارم و شبيه باردارها نيستمتوي نت ميخوندم تجربه ها ...

توکل برخدا انشالا نی نی تون صحیح و سالم دنیا بیاد🙏❤️

من دکترم شیاف ۲۰۰داده بود شبی یدونه که دید لکه بینیم قطع نمیشه گفت روزی دوتا استفاده کن ولی من خودم ۴۰۰گرفتم روزی ۲تا استفاده میکنم از یه طرفم شیاف قبل تشکیل قلب خوب نیست ولی چاره ای ندارم

به توکل نام اعظمت💚
توکل برخدا انشالا نی نی تون صحیح و سالم دنیا بیاد🙏❤️من دکترم شیاف ۲۰۰داده بود شبی یدونه که دید لکه ...

اره ميگن خوب نيست ولي خب منم داروي كمك باروري گرفتم و باردار شدم از روزي كه امپول ازادسازي زدم شياف ٤٠٠ مصرف كردم تا روز تشكيل قلب

همه ميگفتن بده نزار ولي دكترم ميگفت باعث لانه گزيني بهتر ميشه و انقباظات رحم رو كم ميكنه و بسيار خوبه

من تو هفته ۵ لکه بینی داشتم و پزشکم شیاف نداد گفت باید اول قلب تشکیل بشه. که متاسفانه سقط شد.در بارد ...

خدا بچتونو نگه داره❤️

میشه بگین لکه بینیتون چه رنگی بود و چقدر طول کشید؟؟

منم قبل تشکیل قلب میترسیدم ولی دلم و زدم به دریا و شیاف رو استفاده کردم خدا خودش بخیر بکنه

به توکل نام اعظمت💚
اره ميگن خوب نيست ولي خب منم داروي كمك باروري گرفتم و باردار شدم از روزي كه امپول ازادسازي زدم شياف ...

‌پنجاه پنجاهه دیگه ممکنه قلب تشکیل نشه ممکن هم هست بشه

خداروشکر برای شما تشکیل شد❤️

به توکل نام اعظمت💚