2777
2789

دیروز شوهرم خیلی بی دلیل کتک بدی زد

الان زنگ زدم فامیل و جمع کنم بیان تکلیف منو روشن کنن

خیلی استرس دارم خیلی میترسم دعا کنید 

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد چرا کل فامیل 

خب پدر و مادرت کافی بودند اگر واقعاً هدف جدایی هست اینکارو میکردی اینم فقط خانواده ها اگر میخوای باز بمونی تنها خودتو از چشم همه انداختی و تا همیشه شما رو یک آدم ضعیف و تو‌سری خور می‌بینند این‌همه مشاور خانواده خب از اونا کمک می‌گرفتی 

چه بد چرا کل فامیل خب پدر و مادرت کافی بودند اگر واقعاً هدف جدایی هست اینکارو میکردی اینم فقط خانواد ...

مادر و پدرم دورن ازم عمو و زن عمو میان 

که دایی و زن دایی شوهرم میشن

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

فامیل چرا دیگه میخای طلاق بگیری مگه

یا درست بشه یا طلاق

مادر و پدرم دورن ازم عمو و زن عمو میان که دایی و زن دایی شوهرم میشن

پس کلا فامیل هستید ولی همیشه سعی کن مشاجرات را بین خودتون حل کنید اگر قراره بمونید تو زندگی 

همیشه یک حریمی برای خودتون بذارید هیچ کس دلش نسوخته همینا که میان حمایت فردا میکنن تو چشمت 

حالا شوهرت از این به بعد برات کیلو کیلو طلا بخره سفر ببره برای بقیه همون شوهر دست بزن و شما همون خانم توسری خور هستی