2777
2789

توی هر موضوعی بابام باهام مخالفت میکنه. مثلا سر انتخاب رشته کلی بحث کردیم تا اونجور که من میخوام چیده بشه. یا وقتی میخوام یه ورزشی کاری رو شروع کنم میگه نه انجام نده و باید کلی بحث کنیم تا راضی بشه:") یعنی من هم زمان انتخاب رشته سال نهم هم سر انتخاب رشته دانشگاه هم سر هر کلاس کوچیکی که میخوام ثبت نام کنم با هم بحث داریم😐😭😭 

الانم داشتم ناخن میگرفتم بعد بابام صدام کرده که چرا داری الان ناخن میگیری مگه نگفته بودم شبا ناخن نگیری فقر و بدبختی میاره و....من هم به این چیزا معتقدم اما خب گاهی آدم مجبوره شب ناخن بگیره اما چیزی که آزار دهنده اس اینه که چرا باید سر همه چی بحث باشه😭چیکار کنم بنظرتون؟ 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم فک کردم فقط منم

نه تنها نیستی🥲😂من باید سر هر کاری میخوام بکنم بجنگم و بحث کنم وگرنه نمیشه حرف من باشه

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

نه تنها نیستی🥲😂من باید سر هر کاری میخوام بکنم بجنگم و بحث کنم وگرنه نمیشه حرف من باشه

منم والا همینم😐🤣

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

فقط تلاش کن بتونی ازون محیط با درس و دانشگاه فرارکنی

پدرم آدم بدی نیستش از نظر من ولی این رفتار ها آزار دهنده اس خب...