2777
2789
عنوان

فقط گریه دارم اما نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 45 پست

داداش من بعد از ۸ سال بچه دار شد..۶ سال چیزی نیست

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

کلی هم دارو مصرف کردن دکتر رفتن...درست زمانی بچه دار شدن که نا امید شدن و هیچ دارویی دیگه مصرف نکردن

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی من چند روز پیش داشتم شبکه سلامت میدیدم که مشکلاتی مثل شوهر شما که اسپرم صفر دارن رو از بیضه هاش نمونه میگیرن وحل شدنی بفرستش دکتر حتما وتوکل داشته باش

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
گیسو خبری ازت نیست

مهشید شب مهمونیم..داشتم خونه مرتب میکردم...لباسمو اتو میکردم😕خونه دایی 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مهشید شب مهمونیم..داشتم خونه مرتب میکردم...لباسمو اتو میکردم😕خونه دایی 

خوش بگذره..فردا صبح زود بیا اراک..منتظرتیم

مهشید یه آدرس تاپیک میدم برو اونجا کلیپشو ببین خب؟

بده