2777
2789
عنوان

فقط گریه دارم اما نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیسو خبری ازت نیست

خیلی زشته ک ی نفر اومده اینجا از درد و ناراحتیش گفته اونوقت شما دارید زیر تاپیکش باهم احوالپرسی و کجایی و کی میای میکنید...خجالتم چیزه خوبیه.

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢

نامید نشو . یکی مشکل شمارو داشت. همسرش رفته بود دکتر سنتی بهتر شده بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

غصه نخور 

خدا ارحم الراحمین 

اللهی بحق همین روزای عزیز و غربت کربلا خدا بهت بچه بده بیای تاپیک شادی بزنی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
قوربون دلت برم عزیزم ایشالا خدا دامنت رو سبز کنه گریه نکن😢 منم ۳سال منتظرم😔😔

فدات شم. بعضی وقتا میرم توهم ادای باردارا رو در میارم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

عزیزم تو این ماه محرم از خدا بخواه و حضرت رقیه رو واسطه قرار بده میگن با اون دستای کوچیکش گره های بزرگی رو باز میکنه منکه هر وقت حضرت رقیه رو واسطه کردم حاجتمو گرفتم حتی محال ترینشو باید از ته دل بخوای.و مطمئنم تا عید باردار میشی.بیا همینجا خبر بارداریتو بده .من الان باردارم واست دعا میکنم

هیچ چیز بالاتر از خدا نیست خدایا فقط تورو دارم

در ضمن منم شبو روز گریه میکردم واسه بچه دار شدن.اما دیدم با گریه کارم درست نمیشه و از خودش خواستم.و یه دعا که خیلی میکردم و نتیجشو گرفتم این بود خدایا به من فرزندی سالم و صالح عطا کن که در طول زندگی به من خوبی کنه و بعد از مرگ برام طلب مغفرت و آمرزش کنه

هیچ چیز بالاتر از خدا نیست خدایا فقط تورو دارم