نامید نشو . یکی مشکل شمارو داشت. همسرش رفته بود دکتر سنتی بهتر شده بود.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اللهی بحق همین روزای عزیز و غربت کربلا خدا بهت بچه بده بیای تاپیک شادی بزنی
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عزیزم تو این ماه محرم از خدا بخواه و حضرت رقیه رو واسطه قرار بده میگن با اون دستای کوچیکش گره های بزرگی رو باز میکنه منکه هر وقت حضرت رقیه رو واسطه کردم حاجتمو گرفتم حتی محال ترینشو باید از ته دل بخوای.و مطمئنم تا عید باردار میشی.بیا همینجا خبر بارداریتو بده .من الان باردارم واست دعا میکنم
در ضمن منم شبو روز گریه میکردم واسه بچه دار شدن.اما دیدم با گریه کارم درست نمیشه و از خودش خواستم.و یه دعا که خیلی میکردم و نتیجشو گرفتم این بود خدایا به من فرزندی سالم و صالح عطا کن که در طول زندگی به من خوبی کنه و بعد از مرگ برام طلب مغفرت و آمرزش کنه