2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو چی بدم

311 بازدید | 38 پست

خانوما طرح مادران شامل ما میشه بعد سر بدهکاری پدرشوهرم  ماشینشو فروخت من پیشنهاد دادم بیایین ثبت نام کنین برداریم ماشین صفر برونین اما پدرشوهرم گفت نه برای خودتونه چون ماهم ماشینمونو فروختیم الان سه ساله خلاصه رفت مدل پایینش خرید بدهکاریشم بخاطر انتخابات بودکه نامزد شد الان اینوسط مادرشوهرم که هیچ دل خوشی ازش ندارم دستور داده ثبت نام کنیم بفروشیم خانم سود برداره من دلم راضی نیست اما نمی دونم چه طور بگم ناراحتی پیش نیاد

اصلا نه پرسیده از من نه هیچی پیام داده فرم گرفتم فرستادم واتس آپ پر کن بفرست در دسترس باش برات کدمیاد برام بفرست انگار نوکرشم از صبح مغز درد گرفتم یه خوبیشو یاد بیارم به اون در کنم هیچی یادم نمیاد قابل ذکر پول جا میده به پدرشوهرمم نمیده بگم برای اون میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شما کاری نکن

مادرشوهرت بی منطقه

به شوهرت بگو با پدرش حرف بزنه و خودش موضوع رو حل کنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من همون اول رک و راست به شوهرم گفتم یک قرون از این سودرو بهت نمیدم مال خودمه حالا تو میخوای حق خودتو ...

زهرمارم براش زیاده نمی دونی چی هست که من فقط بخاطر شوهرم باهاش حرف میزنم لایق تف نیست سواستفاده گر نمیگه پول دارم شما بنویسین بفروشین پول منو بدین پسرم گرفتاره کار و بار راه انداخته دنبال کندن از ماست حالا ما توقعی نداریم و نکردیم اون توقع داره از زمین به آسمون بباره

من همون اول رک و راست به شوهرم گفتم یک قرون از این سودرو بهت نمیدم مال خودمه حالا تو میخوای حق خودتو ...

ما خودمون ماشین نداریم منتظریم چک هامون تموم بشه جمع کنیم بنویسیم