2777
2789

خانومایی ک با همسرشون اختلاف سنی ک عرف جامعه نباشه مثلا خودشون از همسرشون بزرگتر باشن یا همسرشون بالای ۱۰ سال بزرگتر باشه ازشون... اگه شناخت و علاقه و تفاهم کافی بین دو نفر باشه بازم این حرف های کلیشه ای راجب سن درست هست؟ میشه لطفا تجربتون رو بگید 

خانومایی ک اختلاف سنی معقول دارید میشه لطفا بگید تفاهم و درک شدن بینتون وجود داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اختلاف سنیمون ۶ساله خوبه 

به نظرم اختلاف سنی زیاد باعث میشه هیجانات خانم بیشتر باشه و مثلا علایقش برای شوهرش بچگانه به نظر بیاد البته بستگی به شخصیت دو طرف هم داره مثلا بعضی مردا کلا شاد و پر انرژی هستن تو هر سنی باشن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

نه واقعا

اصلا اختلاف سنی به چشم نمیاد 

من 17 سالمه شوهرم 30 مثه زن و شوهرای دیگه همو دوست داشتیم ازدواج کردیم 

اصلا به چشم نمیاد نه تو چهره مون نه تو اخلاق مون 

خیلی مرد خوبیه 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
من و همسرم یکسال اختلاف سنی داریمو بسیار تفاهم داریم و کلا خیلی خیلی رفیقیم باهم

سوال واسه ی من این بود ک تفاهم صرفا به خاطر سن بوده یا تربیت و اخلاق های همسرتون؟ 

چون واقعا با اختلاف سنی معقول هم کلی آدم در طلاق یا در شرف طلاق هستن 

ما اختلاف سنیمون ۶ساله خوبه به نظرم اختلاف سنی زیاد باعث میشه هیجانات خانم بیشتر باشه و مثلا علایقش ...

آره واقعا سوال منم همین بود 

ک اختلاف سنی مهمه یا سازگاری اخلاقی و روحیات دو نفر؟ 

سوال واسه ی من این بود ک تفاهم صرفا به خاطر سن بوده یا تربیت و اخلاق های همسرتون؟ چون واقعا با اختلا ...

به نظرم چون تو یک سن هستیم خیلی خوب باهم کنار میایم

اینکه برای دو دهه مختلف باشن کلا عقاید و همه چیزشون باهم فرق داره قطعا

اگر آقا خیلی بزرگ‌تر باشه ممکنه بی حوصله باشه و نتونه نیازهای یه خانومی که اول جوانی هست تامین کنه

مخالفتی تو ازدواجتون نبود؟مشاوره هم رفتید؟

اره زیاد همه میگن بدبخت میشی الانم با ترس و لرز نوشتم می تر سیدم همه منو بخورن 

ولی فک کنم اصلا به سن ربط نداره به شخصیت امروز بستگی داره ورگرنه اختلاف سنی زیاد یا کم دلیل بر خوشبختی کسی نیس 

اره زیاد همه میگن بدبخت میشی الانم با ترس و لرز نوشتم می تر سیدم همه منو بخورن ولی فک کنم اصلا به سن ...

پس چجوری راضی شدن خانوادت؟ 

آره منم سوالم همین بود میخواستم بدونم سن و اختلاف سن تاثیری داره؟

پس چجوری راضی شدن خانوادت؟ آره منم سوالم همین بود میخواستم بدونم سن و اختلاف سن تاثیری داره؟

بابام یکم مرادی بود و عموهام بقیه اوکی بودن 

واسه سوال دومت هم نه تاثیر نداره سن روی خوشبختی 

مثلا الان اون خانومی گل بالا جواب دادن یک سال اخلاف دارن و کنار میان 

من با شوهرم 13 سال اختلاف دارم و کنار میام 

ولی مثلا حتی برعکس شاید بقیه 2 سال اخلاف داشته باشن بدبخت باشن یا 13 سال اختلاف داشته باشن و بدبخت باشن 

نمیشه گفت  واسه ازدواج نمیشه سن تایین کرد 

من دو سال بزرگترم

تا بحال اختلافی که دلیلش سن باشه رو با هم نداشتیم

همو درم میکنیم و رابطه مون دوستانه س

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .