2777
2789

یس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تیک داری

چون سفیر نی نی سایت شدم تو این سفر و برای اینکه شما گمم نکنید تیک دادن

البته تیک صورتی تیک رسمی خودشونه مال من طوسیه  

نهنگ اقیانوس آرام
چ جوری تیک گرفتی

نهنگ اقیانوس آرام

دیگه خلااثه نتم رفت و بعد 25 ساعت تو گرمای فراااوون رسیدم نجف

بعد از اینکه از اتوبوس پیاده شدیم ساعت ۶ به وقت عراق بود، خیلی اتفاقی با یکی دوتا خانومی که توی اتوبوس همراهمون بود تیم شدیم و راه افتادیم سمت حرم، که میگفتن ۴۰ دقیقه از محلی که ما پیاده شدیم راهه تا حرم.
توی مسیر کلی موکب بود که از صف هایی که جلوش بود و بویی که میومد، مشخص بود که کباب میدن.
من از قبل شنیده بودم که توی خود حرم یک صحنی هست برای خانوما که میتونیم اونجا اقامت داشته باشیم

نهنگ اقیانوس آرام
دیگه خلااثه نتم رفت و بعد 25 ساعت تو گرمای فراااوون رسیدم نجفبعد از اینکه از اتوبوس پیاده شدیم ساعت ...

*خلاصه

نهنگ اقیانوس آرام

حالا مثلا گمت کنیم یا نکنیم چه فرقی برامون داره😁

مثلا چیکار میتونی برامون بکنی که مواظب باشیم گم نشی🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من فکر کردم خانم باردارم ببینم

با توجه به گرمای هوا که بادش مثل باد سشواره و پر از گرد و خاک، یعنی من بعد از اینکه دستمال مرطوب کشیدم رو صورتم گِل برداشت میکردم،خیلی ها میگفتن که بهتره بچه ها رو نیارن چون یا خاطره‌ی بد براشون میمونه یا آسیب میبینن.
ولی از طرفی آدمایی بودن که میگفتن نه برای بچه ها خوبه نمیدونم دقیقا چرا

نهنگ اقیانوس آرام