2777
2789

حالم خیلی بده 

نمی‌دونم چی آرومم می‌کنه کلی سوره و آیه خوندم سه روزه فقط گریه می کنم دلم پره احساس میکنم یه مانع بین منو شوهرم هست از اون طرف خانوادم زنگ میزنن حوصله ندارم جواب بدم دارم دیوانه میشم 

احساس میکنم خونه ام پر از انرژی منفی شده شوهرم معمولا صبح ها بیرون نمیره البته کارش طوری هست که باید بره ولی جدیدا نمیرفت میموند خونه الان دوروزه ۷صبح پامیشه میگه حوصله خونه رو ندارم 

می‌دونم که یه چیز متافیزیکی این کارو کرده باهامون چند شب  پیش تو خونه احساس کردم یکی داره منو خفه می‌کنه  که سوره ی ناس. و فلق رو خوندم و سنجاق قفلی زدم به خودم دیروز صبح خوابای پریشان دیدم   لطفا راهنماییم کنید همسرم داشت می‌رفت گفت اگه میخوای برو خونه ی بابات شب میام دنبالت ولی جدیدا دوست ندارم برم خونه ی پدرم اما از نرفتن و ندیدنشون دلتنگم و گریه میکنم  از اون طرف هم به من گفت الکی هی زنگ نزنی بهم که کجایی الان تصمیم بگیر 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

سلام

صوت سوره بقره رو بذار تو خونه كامل پخش شه

با صداى بلند

حد اقل چهل روز اين كار كن

من خودم قران دانلود كردم تو گوشيم و وصل مى كنم به اسپيكر و البته سوره رو مى ذارم رو دور تند

تقريبا يك ساعت و چهل دقيقه طول مى كشه تا كامل پخش شه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم می‌دونم همیشه می‌ره خونه ی دعا نویسا  چون با من مشکل داره  منم  نمی‌دونم چطور حالمو خوب  کنم همیشه وقتی میبینمش حالم خوبه وقتی می‌ره  حالم بد میشه  یا اتفاقاتی  میفته که حال جفتمون بد میشه 

الان دو شبه که من و همسرم با هم کابوس میبینم سر صبح هم همسرم میزنه بیرون که حالش بهتر بشه ملی منو نمیبره

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

سوره مزمل بخون حل میشه ب امید خدا

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مادر شوهرم می‌دونم همیشه می‌ره خونه ی دعا نویسا چون با من مشکل داره منم نمی‌دونم چطور حالمو خوب ...

برو حمام غسل بگیر و وضو بعدش اب بیار سوره تکویر ۳ بار به اب بخون اب بخور شب ب شب این اب قران بخور

روز ایه ۳۳ الرحمن ۷۰ بار ب اب بخون هربار میخونی ب اب فوت کن اب بپاش ۴ گوشه اتاقت خونت 

حیاط بشور 

غروبا اسپند دود کن ۴ قل ایت الکرسی بخون کل خونه بچرخون

درم باز کن. صدای اذانم توخونت پخش کن وقت نماز

سوره جن روز ب روز بخون

این قدر اب قران بخور تاکامل پاک بشین ازاون اب قرانم یطوری درس کن زیاد باش خودت همسرت خانواده بخورن

ایه ۹ سوره یس بخون ب خودت فوت کن

روزی ۱۰۰ بار ایه و من شرحاسد اذا حسد بخون ب نیت رهایی از شرحسود

انجام بده انشالله خیر

نماز بخون نماز نمیخونی بدنت پاک باشه مرتب غسل بگیر 

سنگینی از رو بدنت پاک میشه

شمع داری سفید یا مشکی فرق نداره وضو بگیر ساعت سعد بزن گوگل ساعت سعد شهرت مثلا زده از ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ سعد شمع بیار وضو گرفته سوره تکویر بخون ب شمع هربار خوتدی فوت کن ۳ بار بخون بعد شمع باکبریت بزن ب نیت باطل سحر اب رو اتش

این کارا بکن منم دعا کن بقیم دعا کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
سوره مزمل بخون حل میشه ب امید خدا

مزمل برا محبت و مهره

کامل پیامو بخون

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.