2777
2789
عنوان

از شوهرم سردم

979 بازدید | 42 پست

الان ۲۰ روزه حموم نرفته حتی لباسشو عوض نکرده حالم از بوی بدش به هم میخوره اصلا به این مسائل اهمیت نمیده کلا باید دعوامون بشه تا حموم بره.بخدا اگه بچه نداشتم طلاقم میگرفتم.با همچین آدمی بخابی انگار یکی به زور داره تجاوز میکنه حالم بهم میخوره

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خداصبرت بده ...شبیه بچها باید تشویقش کنی و جایزه براش درنظر بگیری ....بیشترهم مسائل جنسی باشه این هدایا ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

وقتی پیشتونن نگاهشون نکنید خیلی با ارامش و منطقی بهشون بگید حالم از بوی بدنت دهنت بهم میخوره ،اذیت میشم ،ادم بخدا متوجه میشن ،خودتون براشون از این عطر گل محمدی بخرید بزنید به لباساشون ،تا بوی خوب بدن 

شوهر منم همینه حالا نه بیس روز اما یه هفته یهو نمیره باید به زور بفرسشم لباساشم اگ خودم نشورم اتو نکنم همونطور کثیف چروک میره سرکار😂😂😂ای خدا چیکار کنم منم بچه دارم اما اگ نداشتمم خوبیایی داش ک بتونم سختیه فرستادنش حموم و رسیدگی به لباساشو بکشم و سختم نباشه 

شوهر منم همینه حالا نه بیس روز اما یه هفته یهو نمیره باید به زور بفرسشم لباساشم اگ خودم نشورم اتو نک ...

خوب شد احساس تنهایی نمیکنم😅

لباس هاشو تند تند بشور حداقل کمتر اذیت بشی 

و ی مدت سمتش نرو ،و صحبت کن باهاش ،ملافع و پتو که تن میزنه تند تند بشور بگو کل خونه و زندگی بو گرفته ،حتی تو هال رو فرش بخوابه ،بگو اتاق و تخت و زندگی بو بد گرفته اذیتم .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
چه بد! حق داریبا محبت و زبون خوش بهش بگو شاید اثر کرد باید قلقشو بدونی که چجوری راضی میشه از سرکار ا ...

من که حوصله قلق به دست آوردن ندارم یهو اعصابم خرد میشه دادو بیداد میکنم اونم میذاره میره بیرون که کمتر بشنوه