2777
2789
عنوان

از شوهرم سردم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت حمومش کن شاید حوصله ی شستن خودشو نداره بگو بشین رو صندلی خودم میشورمت

ببخشید اینا چه راهکارهای مسخره ایه که می دید. یعنی چی که ی زن شوهرش رو بشوره؟؟؟ همین شماها با این افکارتون باعث پررو شدن مرد و کوچیک شدن زن ها میشید. لطفا افکارتون را نشر ندید و برای خودتون نگه دارید.

مرسی حتما.

عزیزم به نظرم خیلی واضح و رک بهش بگو اول کلی از خوبیهاش بگو بهش و ازش تعریف کن حسابی که باد شد اونوقت بگو تنها چیزی که باعث میشه خوبیهات به چشمم نیاد اینه که به خودت نمیرسی حموم نمیری من دوست دارم شوهرم تمیز باشه و هروقت از کنارش رد میشم دلم بخواد بغلش کنم و ... به نظرم به هیچ وجه خودتو کوچیک نکن که بیا بشورمت و ... اگر جواب نداد حتما از ی مشاور کمک بگیر

حالا من از تمیزی و مرتبی شوهرم ی وقتایی خودم خجالت میکشم و سعی میکنم من هم مثل ایشون تمیز و مرتب باشم. باور کنید 7 سال هست که می شناسمش هنوز جوراب هاش را ندیدم جایی گذاشته باشه یا یکبار پاش یا بدنش بوی خوب نده. اینا تربیتی هست عزیزم باید توی خانواده بهش یاد میدادن.

عزیزم به نظرم خیلی واضح و رک بهش بگو اول کلی از خوبیهاش بگو بهش و ازش تعریف کن حسابی که باد شد اونوق ...

خوش بحالت چه نعمتی داری.مرسی از مشاورت

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ببخشید اینا چه راهکارهای مسخره ایه که می دید. یعنی چی که ی زن شوهرش رو بشوره؟؟؟ همین شماها با این اف ...

گربه شور میکنه در میاد گاهی مجبورم نظارت کنم

به نظرم گربه شور کنه بهتر از اینه که شما خودتو کوچیک کنی. اینطوری احترام بین زن و شوهر خیلی کم میشه. ...

نه بابا انقد خوشش میاد براش لیف میکشم