2777
2789
عنوان

شاغلم شوهرم تو کار خونه کمک نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 53 پست
ای بابا سخته که منم شاغلم مثلا اخر هفته ها جارو طی میکشم میدم شوهرت یا شستن سرویس با شوهرم سر هفته ب ...

کمک می کنم هزینه های خودم و بچه و .. لازم باشه کمک می کنم 

شوهر من آنقدر غر میزنه حتی ب لش چای درست می کنم یه ایراد میگیره یا از غذا خیلی ناسپاسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و بنظرم بعدش هم بهش بگو اگه قانون و شرع گفتن کار خونه حق با منه تماما میپذیرم

خیلی بحث کردم منطق نداره ، میخوام کارگر مطمئن پیدا کنم کار خونه کمکم کنه منم اصلا دیگه تو مخارج کمکش نکنم تنها راهی که به نظرم میرسه 

فرهنگ بدی داریم وقتی بچه داری همکاران درک نمی کنن سو استفاده می کنن تو خونه هم مرد درک نمی کنه شاغلی ...

نگاه عزیز شوهرت از چشمت نیفته.

چون بقیه شون هم تقریبا اینجورین.

من هم شاغلم مثل شما.

این مسائل در زندگی ما هم وجود داره.

الان یه خانمی نوشته بود یک تی و یه جاروبرقی هست مگه چه خبره.

وقتی یه خانم نوشته 

مردا که دیگه...

شما هم دیدی داره غر میزنه، ایراد بگیر طلا و لباس و ... میخوام.پدرش رو دربیار.

از اون ور هم بگو میخوام از کارم خارج بشم مثل بقیه زنها زندگی کنم و به بچه ها و خونه برسم.

بگو اگر پول نداری مشکل خودته.

اگه حقوقت خرج خونه میشه وظیفشه کمک کنه،اگه حاضر به کمک نیست پس یک قرون هم نباید بهش برسه و همه باید خرج خودت بشه،مردا چه پرو شدن،هم یکیو میخوان که پول بیاره خونه هم به امورات منزل و بچه داری برسه

به قول قدیمی‌ها زن اگه بخواد شوهر یهودیشو یه روز مسلمون میکنه، فقط کافیه بهت اعتماد کنه ....

با این نگرش منفی آینده قشنگی در انتظارتون نیست، دیدگاهتون رو عوض کنید و به همسرتان کمک کنید که خودش رو اصلاح کنه، هیچ رذیلت اخلاقی با ناامیدی و بد اخلاقی اصلاح نخواهدشد

نگاه عزیز شوهرت از چشمت نیفته.چون بقیه شون هم تقریبا اینجورین.من هم شاغلم مثل شما.این مسائل در زندگی ...

دقیقا همین کارو می کنم + میخوام برنامه ریزی کنم خونه کمتر کثیف بشه ، کار رو یه مدت کم کنم تا بچه بزرگ تر بشه ، اگه بتونم کارگر بیارم گاهی یا کمک بگیرم ولی دیگه پولی خرج زندگی نمی کنم 

به قول قدیمی‌ها زن اگه بخواد شوهر یهودیشو یه روز مسلمون میکنه، فقط کافیه بهت اعتماد کنه ....با این ن ...

انگار زنا با ازدواج طفل صغیر به سرپرستی میگیرن که زن باید تمام رذیلت های اخلاقیشون رو اصلاح کنه

نه بابا..... تا حالا ساعت 4 بعدازظهر خسته و کوفته از سر کار اومدی خونه جارو و تی بکشی.. جمع و جور کن ...

الان ساعت 5بیدار شدم برنجم رو درست کردم، مرغ رو هم دیشب سرخ کردم ،هرشب هم جارو برقی دارم ،بچه ام هم دیشب بد خواب بود تا ساعت ۲ بیدار بودم

بنده شاغلم و دوتا بچه کوچک دارم که یکیشون نوزاد هست ولی میتونم مدیریت کنن

عزیز

شرایط زندگی ها  و شرایط شعل ها فرق می کنه.

مثلا من هم دوتا بچه داشتم.

ولی بچه کوچیکم آلرژی و اگزمای شدید داشت.

مطمئنا مشکلات این بچه اساسی انرژی و روحیه منو کم میکنه و ....

انگار زنا با ازدواج طفل صغیر به سرپرستی میگیرن که زن باید تمام رذیلت های اخلاقیشون رو اصلاح کنه

فرقی ندارن چ زن چ مرد باید از لحاظ محبت همسرشون آغشته و سیراب کنن، غیر این باشه حرف همدیگه رو نمیخونن، قدرت نمایی ها و زن یا مرد سالاری و امثال اینا شروع میشه و گام به گام رو به نابودی و ....