2777
2789
عنوان

شاغلم شوهرم تو کار خونه کمک نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 53 پست
عزیزم تنهانیستی منم شاغلم شوهرم یه لیوان آب میخواد بمن میگه . البته از روز اول خودم خودم بایدتربیتش ...

من خیلی سعی کردم یادش بدم ولی مناسفانه اینجوری بزرگ نشده یه کاری ازش می خوام آنقدر غر میزنه داد میزنه تا خودم انجام بدم ، مثلا بخواد جاروبرقی بزنه میگه چرا باید کف خونه آشغال بریزه ، خجالت نمی کشی خونه ات اینجوریه و .‌. آنقدر رو مخم میره میگم ولش کن خودم انجام میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا..... تا حالا ساعت 4 بعدازظهر خسته و کوفته از سر کار اومدی خونه جارو و تی بکشی.. جمع و جور کن ...

دقیقا مردها از سرکار میان جلوشون چایی میزارن ما تازه شیفت دوممون شروع میشه کارگر ۲۴ ساعته ایم

متاسفانه زن های شاغل خیلی درک نمیشن

فرهنگ بدی داریم وقتی بچه داری همکاران درک نمی کنن سو استفاده می کنن تو خونه هم مرد درک نمی کنه شاغلی و خیلی تحت فشار قرار می گیری ، داره از چشمم می افته شوهرم 

ببینید حتما خلعی تو رفتار خودتون هم هست، شما باید با زبونتون و رفتارتون اینقدر محبت کنید که حتی اگه اخم کنید براتون جووون بده،تموم دهنتون رو بسپارید به قلب شوهر نازنینتون،از سوی دیگه شاید رضایت به شاغل بودن شما نیست که این مورد میتونه در آینده به خطر بزرگی منجر شه، نتیجه گیری، بابد در یک مکان آرام و در خلوتگاه حرفاتون رو بزنید و رفع عیوب کنید

ای بابا سخته که منم شاغلم مثلا اخر هفته ها جارو طی میکشم میدم شوهرت یا شستن سرویس با شوهرم سر هفته بقیه کارا با منه وقتی هم مهمون داشته باشم خدایی خیلی کمک میده 

میدونی باید کم کم عادتش بدی شوهر منم اوایل کار نمیکرد میگفت بلد نیستم و فلان 

شما پولتو تو خونه خرج میکنی یا مال خودته 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

واقعا سخته، باید مرتب از خوابت بزنی تا به بقیه کارهات برسی، من که ساعت خوابم واقعا کمه، آخه بچه داری خودش یک فلسفه است حالا کنارش بخای شاغل هم باشی، بعد هر روز به زندگیت هم برسی، هر شب ناهار فردا را بزاری، خونه ت هم همیشه از تمیزی برق بزنه، 

ناهار و شامو باهم بگذار ،تمیزکاری هم یه تی و جاروبرقیه مگه چه خبره

چی میگی خانم؟ظرفا خودشون جمع و شسته میشن؟ سرویسا چی؟لباسا؟غذا چطور؟گردگیری و اینه ها؟!سرامیکا و طی کشیدن؟؟شستن پله یا حیاط؟پنجره چطور؟؟گاز و کابینت؟؟

شما انجام نمیدی دلیل نمیشه یکی دیگه ام انجام نده!!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببینید حتما خلعی تو رفتار خودتون هم هست، شما باید با زبونتون و رفتارتون اینقدر محبت کنید که حتی اگه ...

هیچ کدوم نیست شوهر من به شدت بی منطق و دیکتاتوره همین ، انعطاف ناپذیر و خشک چون اینطوری تربیت شده که کار خونه وطیفه زنه و زن شاغل نداشتن 

دقیقا مردها از سرکار میان جلوشون چایی میزارن ما تازه شیفت دوممون شروع میشه کارگر ۲۴ ساعته ایم

دقیقا من خونه نرسیده هنوز لباس تنمه اشپزخونه تمیز میکنم بدو بدو شام میپزم یهو میبینم عه هنوز مانتو تنمه اتقدر که وقت کمه 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
وقتی شاغل باشی و بچه کوچیک داشتی باشی هی بریزه مطمئنی خبری نیست؟

عزیزم درکت میکنم خونه دار هم باشی با بچه سخته دیگه سما که شاغلی ولی بنظرم یه دوماه کار نکن پول که نباشه تو دستش و بهش سخت بگذره بگه شما بگو نمیتونم برم سرکار یا همراهم باش یا جور زندگی رو تنهایی بکش

دسته جارو رو بگیر شیاف کن تو نشیمنگاهش ،راه می‌ره جارو بزنه خونه تمیز شه. مرتیکه نافهم.

تو چنین بامزه چرایی؟😁😙

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ