2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر اون نیست ، اون حتی وارد رابطه هم نشده باهات شما خیلی جسبیدی بهش ، هر کی باشه فراری میشه ، مقصر خود شمایی که کنترل نمیکنی ، پسری که داره مستقیم میگه نمیخوادت و جسبیدی بهش ازش شاکی ام هستی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
فقط هروقت میرفتم مغازشون حرف می‌زدیم ..شمارمو هم گرفت ولی هیچوقت پیام نداد و در آخر اینجوری گف

یکم شما،چطور بگم،هول بودی،ببخشید ها

ولی خب اشکال نداره،بزار یه مدت بگذره 

یکم شما،چطور بگم،هول بودی،ببخشید هاولی خب اشکال نداره،بزار یه مدت بگذره

خاک برسرم ...تااحالا اینقدر بی اراده نبودم اونقدر دوسش دارم و داشتم اینکارو کردم ...دست خودم نبود هیچی ...شما که آقا هستی فکر می‌کنی فازش چی بوده

خوب چرا همون اول نگف ..چرا اگه حسی نداشت شماره گرف

چون دیده خیلی بهش نخ میدی گفته شماره بگیره ، اینهمه ادم شماره میگیرن مگه عاشقن ؟؟ نه ، صرفا میخوان با یکی دوست شن ، اونم دیده شما کنارلی روی احساساتت نداری اصلا باهات وارد رابطه نشده و کار درستی هم کرده بهت لطف کرده که از احساساتت سو استفاده نکرده ، شما رو خودت کار کن مقصر اون نیست ، نه پیشنهاد ازدواج داده نه جیزی ، یه بار گفته شمارتو بدی بعدم نخواسته خودت رفتی سراغش 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
خاک برسرم ...تااحالا اینقدر بی اراده نبودم اونقدر دوسش دارم و داشتم اینکارو کردم ...دست خودم نبود هی ...

دور از جونت،اشکال نداره، مطمن هستم ایشون هم بد برداشت نکردن از این حرکت تون،فقط احتیاج به یکم زمان داره