2777
2789

تاپیکتو خوندم 

این پسر داره از تله روانشناسی استفاده میکنه که تو بیشتر بهش دل ببندی و دنبال نقص توی خودت بگردی .

بهتر دیگه نری از خرید کنی اگه شمارشو سیو داری پاک کن یا داخل برنامه ها پروفایلتان براش ببند که فکر کنه پاک کردی شمارشو تا خودش بیفته دنبالت دوباره

مردا دوست دارن شکارچی باشن وقتی چیزی حاضر و آماده جلوشون باشه پس میزنن 

و اینکه الان داره اینجوری میکنه تا تو بیشتر غرقش بشی و وقتی که وارد رابطه شد بتونه از درخواست های بیشتری داشته باشه و تو بخاطر این که نذاره بره قبول کنی 

پس بهتر فعلا جوری وانمود کنی که دیگه اصلا برات مهم نیست 

چون دیده خیلی بهش نخ میدی گفته شماره بگیره ، اینهمه ادم شماره میگیرن مگه عاشقن ؟؟ نه ، صرفا میخوان ب ...

الان که این همه میبینمش چطور باید باهاش رفتار کنم ...چندروزه که میبینمش مثل خیلی خیلی خیلی ببخشید سگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که این همه میبینمش چطور باید باهاش رفتار کنم ...چندروزه که میبینمش مثل خیلی خیلی خیلی ببخشید سگ ...

فقط و فقط بی توجهی ، انگار هیچی نشده 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

[QUOTE=349941452]تاپیکتو خوندم  این پسر داره از تله روانشناسی استفاده میکنه که تو بیشتر بهش دل ببندی و دنبال نق ...[/QUOTEنه فکر نمیکنم چون آخرین بار گف من کسی وبخوام میرم مستقیم بهش میگم ....فعلا که اون داره یه جوری رفتار می‌کنه انگار بی محلیای من به یه ورشه

[QUOTE=349941452]تاپیکتو خوندم این پسر داره از تله روانشناسی استفاده میکنه که تو بیشتر بهش دل ببندی ...

توهم برات مهم نباشه گور پدرش میگم پسرا دوست دارن شکارچی باشن دوست ندارن همه چی آماده باشه ب اشون چون جذابیت نداره ‌ . الان هم باید جوری رفتار کنی که به یه ورت هم نیست . سهی کن دیگه نری ازش خرید کنی نهایتا هفته ی یک بار اونم زمانی که معازه شلوغ و خودتو با گوشیت مشغول کن که توجه ی به اون نکنی

یعنی حتی صحبت مربوط به خرید کردنم نباشه ؟؟میدونی چون برادرشم هست میتونم بااون صحبت کنم .اگه نخوام با ...

جوری رفتار کن انگار برات غریبه ست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
دقیقاااااا همینجوری برخورد کردم حتی نگاهشم نکردم تازگیا

همین فرمون بر جلو 

بعدش تو از کجا میدونی این آدم آدم درست زندگی تو باشه شاید خدا یه چیزی در وجودش دیده داره اون از تو دور میکنه به خدا ایمان داشت باش

رفتنی میره جارو برای موندنی باز میکنه 

اگه فکر میکنی فقط این آدم اون خصوصیاتی رو که تو میخوای داره سخت در اشتباهید همه او چیزی که تو وجود این آقا دیدی ضرب در ۱۰ کن تو وجوده خیلی از آدمای دیگه هست که تو هنوز باهاش آشنا نشدی.  پس خودت محدود به این آدم نکن

همین فرمون بر جلو بعدش تو از کجا میدونی این آدم آدم درست زندگی تو باشه شاید خدا یه چیزی در وجودش دید ...

جالبه که همه بهم میگن از قیافش مشخصه دختر بازه هم زمان چند نفر اداره می‌کنه ولی من نمیتونم دل بکنم ...بخدا من تابه این سن رسیدم دست نامحرم حتی بهم نخورده ...ولی ایندفعه دلم واقعا رفته