2777
2789
عنوان

بیاید تا از خواهرم بگم کاش نبود

381 بازدید | 16 پست

خواهرم دوسال از من بزرگتره اون طلاق گرفت 12سال پیش.رابطمون خیلی خوب بود اما همه میگفتن بهت حسودی میکنه اما من گوش نمیکردم همین خواهرم با دوزو کلک کاری کرد مادرم خونه رو بنامش کنه و از اون زمان که 4سال میگذره از من سراغی نگرفتن.من اون موقع در حال طلاق بودم و اصلا اوضام خوب نیود نه مالی نه معنوی اما بخاطر مال دنیا منو دور زد.شما جای من بودید چیکار میکردید؟

قطع ارتباط

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم گرفته حالم خوب نیست نمیتونم هضم کنم امشب تا سرحد مرگ کتکاری کردیم

خودمم اینجوریم خواهرام به لباس تنمم حسادت میکنن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

واسه ما پیچیده تره.خواهرم طلاق گرفت اومد شد ریس خونه .با مامانم توانی کردن خونه و باغ و ماشین بزنن ب نام خودشون .بعد مامانم زرنگ تر همه رو برداشت زد بنام پسراش.الان دیگه سرش کلاه رفته.ولی ننه مون اینجا سر همه رو کلاه گذاشته

امشب از ته دل گفتم کاش سر راهی بودم

مجردی؟

جدا شدم

من اگه یه خونه داشتم قیدشو میزدم برای همیشه

واسه ما پیچیده تره.خواهرم طلاق گرفت اومد شد ریس خونه .با مامانم توانی کردن خونه و باغ و ماشین بزنن ب ...

خواهر منم دقیقا جدا شد اومد خوابید زیر پای مادرم و بلاخره موفق شد خونه رو بگیره