2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ‌کار عزیزم باید صبر کنی من هر دو زایمانم با اینکه سزارین بودم ۴۱ هفته رفتم چون دوست داشتم رشد بچم خوب باشه البته زود زود میرفتم صدای قلبش رو‌میشنیپم که طوریش نشع

برو مدام دکترهفته اخر هر روز برای چک

هرروز هم ویزیت بدم؟؟؟اونم متخصص من عمرا هرروز قبول کنه برم حتما

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
هرروز هم ویزیت بدم؟؟؟اونم متخصص من عمرا هرروز قبول کنه برم حتما

بالاخره یه جا پرونده پزشکی داری دیگه

برو مرکز بهداشت

طبیعیه این مسئله

مثلا من سر پسرام تو بیمارستان میلاد پرونده داشتم هر ماه میرفتم برا ویزیت مگه اینکه مشکل خاصی باشه زودتر برم بعد آخراش شد هفته ای بعد روزانه ناچاری بری

برا بچه دارم(دخترم)تو محل خودمون به همین منوال می رفتم ماه آخر بیمارستان معرفیم کرد پرونده تشکیل دادم آخراش هر روز می رفتم

اصلا باید بری ممکنه بچه دچار کاهش حرکت بشه شما نفهمی

من سه بار زایمان کردم اصلا درد نداشتم تو اولی دقیقا همین طور شد بچه کاهش حرکت داشت من اصلا درد و فشار احساس نمی کردم ان اس تی انجام داد گفت بچه کاهش حرکت داره بیشتر بمونه خطرناکه دهانه رحم هم یک سونو باز نشده بود دیگه سزارین شدم

بالاخره یه جا پرونده پزشکی داری دیگهبرو مرکز بهداشتطبیعیه این مسئلهمثلا من سر پسرام تو بیمارستان میل ...

سلام گلم ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی اره صب زنگ زدم منشی الان تو نوبت نشستم برم معاینم کنه ببینم چی بهم میگه 

چرا؟زایمانت سخت بود ؟

بیش ازاندازه اول دردطبیعی کشیدم ۹ ساعت بعدش سزارین شدم الکی بهم سرم فشارزدن بچه کج اومده بود