2777
2789
عنوان

متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 18 پست
ای وای چه سخت شده

خیلی خیلی ازشبشم بستری شدم ک بم سرم فشاربزنن تاصب نخوابیدم یکی پیشم گذاشتن داشت میزایید وجیغ میزدومن گریه ودعا برااون دیگه صب کل انرژیم رفته بود و لعنت ب متخصصم ک الکی ازشب منوبستری کرد حلالش نمیکنم وفرداشم کلی معاینه اخرش سزارین اونم بامنت درصورتیکه توشهرمون میتونستم بابیمه ای ک دارم بهترین بیمارستانو برم هی هی حرف شوهرموگوش ندادم گفت بزار مامابگیرم خصوصی گفتم نهه مثه پسراولم میزام براچی پول بدیم

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خیلی ازشبشم بستری شدم ک بم سرم فشاربزنن تاصب نخوابیدم یکی پیشم گذاشتن داشت میزایید وجیغ میزدومن ...

دکتر موقع زایمان خیلی مهمه که چجوری برات تجویز کنه 

منم سر پسر دومم بستری شدم برای زایمان طبیعی دو تا سرم فشار بهم زدن اصلا دردم نیومد یه ماما اومد گفت قرص فشار از واژن وارد کنیم تحت فشار طبیعی بچه رو دنیا بیاریم  اما جراح زایمان گفت نه لازم نیست میبریم برای سزارین 

خدا خیرش بده  بدون اذیت بردن سزارین کردن  

حالا برای شما هم دیگه گذشته  ان شاءالله تنت سلامت و همیشه  سایه ت بالا سر بچه‌هات باشه

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
دکتر موقع زایمان خیلی مهمه که چجوری برات تجویز کنه منم سر پسر دومم بستری شدم برای زایمان طبیعی دو تا ...

خیلی ممنونم گلی بازم شماشانس بزرگی اوردی همچین جراحی تشخیص داد وگرنه خیلی سخته هم دردطبیعی هم سزارین دیگه تصمیم گرفتم ب فراموشی بسپارم چ میشه کرد

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***