من فکر میکردم بارداری پر از تهوع باشه و میترسیدم اما خدارو شکر اصلا اینجور نبودم فقط دلم ضعف میره وضعف دارم و باید یه چیز شیرین بخورم ک بشه بلند شم البته امروز اونجور نبودم هفته هفت هستم و حس کلافگی دارم وزنمم ۴۳کیلوعه شما اینجورید؟
اره من الانم دلم هیچی نمیخواد بااینک هفته سیزده هستم چندروزه یکم میخورم اونم بالا میاد اکثرا
حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@
حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@
من فکر کنم چهارماهه که شدم تهوعم تموم شد وقتی جواب ان تیو بردم دکتر نشون دادم برام پاور بن و ایزی آی ...
بمن از الان داده برام سخته خوردنش با تهوع هام ولی کلسیمو یک روز درمیون میخورم دکتر گفت هرروز.اهنم شبایی ک حالم خوب باشه میتونم بخورم ولی اکثرا شبا حالم بده
عزیزم من از هفته ۶ ویتامین د و یدوفولیک میخورم فعلا آهن نداده دکترم
بمنم یه قرص ویتامین و اهن کلسیم داده ک ویتامینو اصلا نمیتونم بخورم از اول میونم با قرص خوب نبود الان بدتر شدم با ویارام
بمنم یه قرص ویتامین و اهن کلسیم داده ک ویتامینو اصلا نمیتونم بخورم از اول میونم با قرص خوب نبود الان ...
اه نگو، ۶ سال تموم به خاطر یه بچه کلی قرص خوردم امپول زدم گفتم باردار شم دیگه راحتم والا الانم از اونوقت بدتره که کلی قرص و امپول داده دکترم واسه تقویت،حالت تهوع و کمر درد شدید دارم
میدونی دکترم بهم گفته قرص آهنو با معده نیمه پر بخور قبل از ناهار و بعدشم ناهارتو بخور اینجوری امتحان ...
توکل ب خدا امتحان میکنم
مرسی عزیزم
اه نگو، ۶ سال تموم به خاطر یه بچه کلی قرص خوردم امپول زدم گفتم باردار شم دیگه راحتم والا الانم از او ...
خیلی سخته خدا کنه بحق این روزو شبا سالم بیان بغلمون منک خیلی استرس دارم بخاطر این قرصا ک نمیتونم بخورم اخه یه ادم بااین حالش چجوری میتونه این قرصارو بخوره