2777
2789
عنوان

حالت تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 37 پست
چرا منهیچی دلم نمیخواد شماهم اونجوری بودین?

اره من الانم دلم هیچی نمیخواد بااینک هفته سیزده هستم چندروزه یکم میخورم اونم بالا میاد اکثرا 

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  
وای چ ناامید شدم خدا نکنه من خودم هیچ جون ندارم اینقد لاغرم اگه تهوع بگیرم واویلا دعا کنید برام

خدا کنه نباشی خیلی سخته خیلی الهی دشمن ادمم ویار نداشته باشه

حتما کلی وسایل از فرزند دلبندتون دارید که دیگه براتون کارایی نداره و فضایی از خونتون رو در برگرفته،براحتی میتونید اونهارو با ما به فروش برسونید..کافیه مارو در اینستاگرام دنبال کنید..nini__lazem@  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کنم چهارماهه که شدم تهوعم تموم شد وقتی جواب ان تیو بردم دکتر نشون دادم برام پاور بن و ایزی آی ...

بمن از الان داده برام سخته خوردنش با تهوع هام ولی کلسیمو یک روز درمیون میخورم دکتر گفت هرروز.اهنم شبایی ک حالم خوب باشه میتونم بخورم ولی اکثرا شبا حالم بده

میشه شماهم بگید از کی کلسیمو اهنو شروع کردین و میخورین؟

عزیزم من از هفته ۶ ویتامین د و یدوفولیک میخورم فعلا آهن نداده دکترم

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
عزیزم من از هفته ۶ ویتامین د و یدوفولیک میخورم فعلا آهن نداده دکترم

بمنم یه قرص ویتامین و اهن کلسیم داده ک ویتامینو اصلا نمیتونم بخورم از اول میونم با قرص خوب نبود الان بدتر شدم با ویارام

بمن از الان داده برام سخته خوردنش با تهوع هام ولی کلسیمو یک روز درمیون میخورم دکتر گفت هرروز.اهنم شب ...

میدونی دکترم بهم گفته قرص آهنو با معده نیمه پر بخور قبل از ناهار و بعدشم ناهارتو بخور اینجوری امتحان کن شاید حالتو بد نکرد

بمنم یه قرص ویتامین و اهن کلسیم داده ک ویتامینو اصلا نمیتونم بخورم از اول میونم با قرص خوب نبود الان ...

اه نگو، ۶ سال تموم به خاطر یه بچه کلی قرص خوردم امپول زدم گفتم باردار شم دیگه راحتم والا الانم از اونوقت بدتره که کلی قرص و امپول داده دکترم واسه تقویت،حالت تهوع و کمر درد شدید دارم

میدونی دکترم بهم گفته قرص آهنو با معده نیمه پر بخور قبل از ناهار و بعدشم ناهارتو بخور اینجوری امتحان ...

توکل ب خدا امتحان میکنم

مرسی عزیزم

اه نگو، ۶ سال تموم به خاطر یه بچه کلی قرص خوردم امپول زدم گفتم باردار شم دیگه راحتم والا الانم از او ...

خیلی سخته خدا کنه بحق این روزو شبا سالم بیان بغلمون منک خیلی استرس دارم بخاطر این قرصا ک نمیتونم بخورم اخه یه ادم بااین حالش چجوری میتونه این قرصارو بخوره

خیلی سخته خدا کنه بحق این روزو شبا سالم بیان بغلمون منک خیلی استرس دارم بخاطر این قرصا ک نمیتونم بخو ...

اره والا ان شاالله عزیزم