2777
2789
عنوان

حالت تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 37 پست
منم هفت هفته هستم بدجوری ضعف میکنم حالت تهوعم چندروزه شروع شده حالم اصلا خو ب نیس عصرا هم بدت رمیشم

سلام من رفتم سونو تشکیل قلب بااینکه مطمین بودم ۸هفته هستم گفت ۶هفته...برا شما هم کم زد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من رفتم سونو تشکیل قلب بااینکه مطمین بودم ۸هفته هستم گفت ۶هفته...برا شما هم کم زد؟

سلام.من درست پنج هفته و پنج روز بودم رفتم دکتر سونو کرد گفت پنج هفته و پنج  روزی

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

من یه برنامه دارم تو گوشیم روز اول اخریگ پریودمو ثبت کردم  رشد جنین رو درست نسبت به هفته های بارداری من نشون میده دیگه لازم نیست حساب کنم

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

هفته ده بارداریم و ویار وحشتناک دارم هفته هشت سه شب بیمارستان بستری شدم و از اواخر هفته پنج شروع شد روزی دوتا امپول میزنم و یه روز درمیآن سرم دارم یه جنازه افتادم تو اتاق خیییییییییییییلی سخته خیلی سخته روزی چندبار گریه میکنم