2777
2789

من توی تخفیف سفارش دادم‌ولی خیلی بوی بدی میده‌یجور انگار بوی پلاستیک میده یعنی فیکه ؟؟برای شما هم بود میده؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
تا جایی که میدونم محصولات کوزارکس بو ندارن اگه هم داشته باشن یه بویی شبیه بوی میوه میدن من اسنس و تو ...

خیلی هم‌نه ۲۰۰ تومن اختلاف قیمت داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم‌نه ۲۰۰ تومن اختلاف قیمت داشت

پس باید ویدیو های مقایسه اصل و فیک رو ببینی و اینکه صورتت باهاش حساسیت نشون میده یا نه،من خودم متاسفانه ژلش رو نداشتم تا بگم بوش چطوریه

پس باید ویدیو های مقایسه اصل و فیک رو ببینی و اینکه صورتت باهاش حساسیت نشون میده یا نه،من خودم متاسف ...

نه اصلا حساسیت نداشتم‌بافتش هم‌خوبه و قشنگ کف میکنه فقط بوش بده

اصله حتما مبارکت باشه،بازم تاریخ انقضا و اصل و فیک بودن از روی بسته بندی رو چک کن،میتونم بپرسم از کدوم پیج خریدی؟

اصله حتما مبارکت باشه،بازم تاریخ انقضا و اصل و فیک بودن از روی بسته بندی رو چک کن،میتونم بپرسم از کد ...

حتما از کلبه نیک خریدم‌حیلی معروفه بزنی میاره

من اسنس حلزونشو استفاده کردم واقعا عالیه اگه تو روتینتون بقیه محصولات هم خوب اصلی استفاده کنید واقعا برای پوست معجزه میکنه من از هر کسی هم شنیدم استفاده کرده از کوزارکس راضی بوده البته که اره گرونه یکم ولی میارزه خداییش

فقط دقت کنید فیک داره مثلا همین اسنس اون قسمت درش یکم حال شیب داره ولی تو فیک ها صافه 

حالا شاید زحمت بکشن بعدا این اختلاف ظاهری هم از بین ببرن دوستان دزد 

من قبللا از یکی دو تا پیج خریدم فیک بود خیلی هم قسم میخوردن که اصله شاید خودشونم نمیدونستن فیک میفروشن والا نمیدونم 

الان چند ماهی هست از یه سایت هست ازونا میخرم اکی بوده خداروشکر 

تو اینستا یه خانم دکتره معرفیشون کرد . تو گوگل بزنید( کوزارکس اوردینری استور ) میاره

حاالا بازم خودتون تحقیق کنید ولی اینا اکی بودن اوردینری و بقیه چیزا هم دارن 

سلام وقتتون بخیر ببخشید محصول اصل بود یانه چون من می‌خواستم از کلبه نیک درگهان خرید کنم نمیدونم محصولاتشون اصله یانه