2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مسخره خواستگاری رفتی بعد نمیدونی طرف معلمه‌یا ناظم؟ میشه بپرسم تو اتاق راجع به چی حرف زدین؟

باید می پرسیدم شما ناظمی یا معلم ورزشی یا پرورشی؟!صحبت کردیم از اخلاق هم  از شغل از وضع اجتماع از تورم وحتی از بورس  صحبت کردیم

من یه سوالی داشتم از کجا متوجه بشیم مارو صرفا برای شغلمون نمیخوان ؟ بنده تو این مدت کوتاه متوجه شدم ...

آره واقعا،  دختر دختر خاله مامان منم معلم شده ، از در و دیوار خواستگار پیدا میشه واسش ، من ولی سر کار نمیرم و خیلی خواستگار ندارم ولی میگم اینجوری خیلی بهتره و اونی که باهاش ازدواج میکنم منو واسه خودم میخواد 

شما محض احتیاط نزدیکش صورتش نشو زیاد تا مطمعن نشدی 🦷

نه دختر خوبی از اخلاق خوب ومهربونیش من مطمنم که ناظم نیست چون ناظما چهره عبوس واخمو هستن ولی عروس خانم اصلا اینجوری نیس

باید می پرسیدم شما ناظمی یا معلم ورزشی یا پرورشی؟!صحبت کردیم از اخلاق هم از شغل از وضع اجتماع از تو ...

خب اینم جز شغله 

حتی حقوق معلم با ناظم و پرورشی فرق میکنه مثل اینکه 

آره واقعا، دختر دختر خاله مامان منم معلم شده ، از در و دیوار خواستگار پیدا میشه واسش ، من ولی سر کا ...

من میشنیدم باور نمیکردم چون قبل هجده نوزده سالگی هم نسبتا زیاد بودن ولی الان دیگه میری بانک یه فرم پر کنی کل کا رمندا خواستگار میشن 

من بیشتر نگرانم ! چون نمیدونم از کجا باید بفهمم طرف تو دلش بخاطر شغل جلو نیومدن 

میدونم هم هیچ جوره نمیشه فهمید

برای اینک داره مسخره بازی در میاره سرگرم شه

مسخره بازی خودتون در اوردید که به جای این حرفا ومارو متهم به مسخربازی کنید کاشکی می پرسیدید چرا با ناظم باشه مشکل داری

اشتباه می کنید من با اخلاقش کاردارم چون ناظما شمر زلجوشنن

اون برای ما دهه شصتیا بدبخت بود الان معلم مدیر و ناظم انقدر مهربان و منطقی شدن، پسرم مدرسه دولتی می خونه همه کادر مرد هستن، والا به شلوغ ترین بچه هم نمیگن بالا چشمت ابرو 

اره گفتم که دختر خوب نجیب چهره دوست داشتنی تقریبا به دلم نشست

آخی ایشالا هرچی خیره اتفاق بیفته واست 🥰😍

چقدر من خوشحال میشم تاپیکای ازدواج خواستگاری میبینم 🥰😍

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
مرسی ممنونم دعا کنید فقط ناظم نباشه

ناظمم باشه الان دوره زمونه فرق کرده و مثل قدیم نیست 

من خواهرزادم که پسره ناظم مدرسشون خانم بودن ولی ب حدی مهربان بودن من تعجب کردم که زمان ما ناظممون شمر 

ناظم اینا فرشته ی مهربون 😅 

حتی اگر ناظم باشن با تحقیق روحیات و خلقیاتشون رو متوجه میشید و حتی با چن بار گفتگو و ارتباط 

شماهم برای منم دعا کنید عاقبت بخیر بشم و ازدواج کنم 🤭

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت