2777
2789
عنوان

شوهرش کنم یا ولش کنم😐🙏😂💔

226 بازدید | 17 پست

بچها نظر بدین پلیر

به آدمی برخوردم که دقیقا همزاد روحی منع

منطقی ، اهل درس ، اهل شعر ، بشدت آقاااااااا و محترم و مودب و باشخصیت... همکلاسیمه 

یه جور عجیبی معتدلهههه و محترممم

ولی زمانش نیست و اگه حواسمو بدم به عشق و اون فرد ، از خودم باز می‌مونم....

شما بگید تصمیم درست چیه؟

سعی کنم بدست بیارم یا کلا بیخیال شم؟😂

اگه نظر اونو بخوام بگم ؛ اونم منو یه دختر خیلی خوب و محترم و درسخون می‌دونه و همیشه جلوم بلند میشه دست می‌ذاره سینش سلام علیک😁😂 و فقطم از دخترا شماره منو سیو داره. ولی بعید می‌دونم حس خاصی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتونه اگه حتی یذره حست میگه ۲ ۳ سال دیگه میگی خاک تو سرم ولش کن

درکل میگم رها کن خودتو به چیزی فکر نکن حساس نباش هرچیزی بخواد پیش میاد قسمتت باشه بازم سر راهت سبز میشه مطمئن باش

چندسالتونه اگه حتی یذره حست میگه ۲ ۳ سال دیگه میگی خاک تو سرم ولش کندرکل میگم رها کن خودتو به چیزی ف ...

همسن خودمه

می‌دونی مشکل همینه از طرفی میترسم کلا ولش کنم و بعد بگم خاک تو سرم ، مگه چندتا آدم هست اینقدر خوب باشه

همسن خودمهمی‌دونی مشکل همینه از طرفی میترسم کلا ولش کنم و بعد بگم خاک تو سرم ، مگه چندتا آدم هست این ...

خانواده خیلی مهمه اگه بفهمی تو چطور خانواده ای بزرگ شده خیلی چیزا دستت میاد

بفهمی ابرو و روح روان ادم براش مهم هست یا از این خانواده هاییه ک خیلی بیخیالن و ابرو برن

امیدوارم بفهمی منظورمه چون خودم خیلی اذیت شدم رو این موضوع اولش همچی خوب بود گول خوردم