بچه ها من قبلا هم سر موضوعات مختلف ک پیش اومده اینو عنوان کردم ولی یبار دیگه میگم لطفا بهم کمک کنین
من دانشجو هستم و هیچ مهارتی جز رشته تحصیلیم ندارم
و نمیتونم به کاری مشغول بشم دلیلش رو نپرسید
دضع مالی مون افتضاح و داغون نیست متوسطه
و مامان بابام میتونن بیشتر بهم پول بدن اما به دلایلی ک نمیدونم چیه اینکارو نمیکنن
و شماهم خبر دارین ک چقد خرج و مخارج بالا رفته ، لباسام پوله کافه و سینمایی ک دوسه ماه یکبار میرم رو همرو خودم پرداخت میکنم و به همین دلیل هم هست ک خیلی کم تفریح میرم
نه باشگاه میرم ن کلاس فوق برنامه ای فقط دانشگاه
حالا زمان شهریه ها ک میشه مثلا اگه قراره n میلیون تومان بدن ( مبلغ زیادی نیست شهریه دانشگاه من زیر ۵ تومنه) من یه ۵۰۰ ۶۰۰ تومن اضافه تر میگم بریزن و میگم برای دانشگاهه
( در نظر بگیرین آدم تا یجایی میتونه غرورشو زیر پا بزاره و درخواست پول بکنه از پدر مادرش ، من دیگه به جایی رسیدم ک نمیتونم بگم خسته شدم ینی ، در ضمن هیچچچچ تفریحی ندارم مگر اینکه هر چند وقت یکبار با دوستام برم کافه یا سینما که بالای دو سه ماه میشه ینی اینطور نیست که هر هفته هر روز باشه )
در ضمن پول ماهانه ای هم ک دریافت میکنم نسبتا کمه
و اینکه اینطور آدمی هستم ک همونی ک دریافت میکنم رو سعی میکنم با زور و بخور و نمیر تا سرماه بکشونم و درخواست پول اضافه نمیکنم با اینگه با اون پول باید خیلی کارا بکنم و پول تاکسی و تغذیه دانشگاه و خرید و لباس و هر چیزی ک بخوامه
حالا شما به من بگین کاری ک میکنم گناهه؟ اشتباهه؟