یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از دستکش لاتکس و ظرفشویی استفاده کن موقع طبخ و شستشو
مهمترینش همون ابه که نخوره به پوستت
بروداروخونه یه سری کرم بهت میدن
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
هیچی کلی کرم و پماد اینا میزنم همش موقتیه جاشون لک شدن دیگه رو دستام الانم باز اگزما زدم این دارو مخ ...
نه دکتر بهم گفت سیستم ایمنیت علیه پوستت فعال شده این قرص سیستم ایمنی رو میاره پایین من خوب میشم اما عوارص دیگه داره تند تند مریض میشم کهیر میزنم به خاطر امین دیگه ول کردم
نه دکتر واسم نوشت یه دختر جوونی بود تو درمونگاه خونه قبلی بود .. خیلی خوب بود دختره نیست دیگه خودمم ...
همین کرما گیاهیه منم آخرین شانسمو میخوام امتحان کنم میگن دکتر طب سنتی خوبه میخوام برم ببینم خوب میشه یا ن دستام خیلی وحشناک بد شده هرجا میرم میگن دستات چرا اینجوری شده 😭
نه دکتر بهم گفت سیستم ایمنیت علیه پوستت فعال شده این قرص سیستم ایمنی رو میاره پایین من خوب میشم اما ...
پس درمان ریشه ای اگزما وجود نداره یعنی ؟ من دکترم رفتم کرم اینا داد تا وقتی بزنم خوبه ولی من حوصله ندارم مدام استفاده کنم دستمم همش تو آبه الانم بشدت دستام خشک و قرمز شده که دیگه زخم شده