2821
2789
عنوان

زندگیم بعد این اتفاق عوض شده

160 بازدید | 6 پست

الان ۲۶ سالمه تجربه ی دوستی نداشتم تا سال ۹۸ که ۲۱ ساله بودم دوستم پیشنهاد داد پیام بدیم به پسری که خوشتیپه و همکارمون معلمه من اولش قبول نکردم ولی بعدش اوکی دادم 

دوستم به جام حرف زد و اون آقا قبول کرد و صحبتای ما شروع شد ما مرکز شهر بودیم اون یکی از شهرستانای اطراف ما 

بعد دو ماه اومد شهرمون دیدمش اول اینکه خیلی پرادعا بود که همه ی دخترا به من پیشنهاد میدن و کلی از دخترای دانشگاهتون رو بلاک کردم اونقدرم خوش تیپ نبود عکساش ادیت بود و با خود واقعیش فرق داشت موهاش بور و خیلی روشن بود چشماش آبی بود خیلی خودشیفتگیش منو اذیت می کرد ولی کم کم بهم ابراز علاقه کرد و چقدر خوشحال شدم با این همه ادعاش و مغرور بودنش اینارو به من گفته 

اما چیزی که خبر نداشتم طرف هوله با خیلیا دوس بوده و اونقدرم خواهان نداره که ادعا داره

من روز به روز بهش وابسته میشدم اما اون چیکار می کرد می گفت فلان دختر گفته تو هرچی بدن ساختی باده قرار گذاشتم مسابقه ی دو گذاشتیم جاش گذاشتم 

چتش با دختر رو نشونم میداد که بهش گفت گلم و من خیلی ناراحت شدمو کلی منت کی کرد که چیزی نیست تیکه کلاممه یه جا هم می خواست بگه گفتم که گفتم که حرفشو نصفه گذاشت اوضاع بدتر نشه فکر میکنم همش به خاطر کادو تولد بود که راه اومد 

عشق لباس ورزشی داشت براش چندتا فرستادم گفت می خوای بخری و لو رفتم !یه جا تو چت گفت خر و خرمارو باهم می خوام تو خرمایی کادو خره!

یه روز بعد گرفتن کادو گفت هیچی فرضت نکردم اگه گفتم دوستت دارم و آینده ای داریم حالم خوب نبوده 

بهم فحش رکیک داد بی احترامی کردگفت حتی مختم نزدم دستم بهت نزدم چه نفعی داشتی برام منم کادورو به روش زدم که بعد گرفتنش عوض شده اونم برخورد بهش و برگرودند ۲۰۰ تومنش رو ۶ ماه بعد هم ازدواج کرد 

الان دو تا خواستگار داشتم دیدم دختر لخت فالو کردن درجا رد کردم بدون فکر کردن درموردشون اصلا دیگه معیار خاصی ندارم و دغدغه ی ازدواج هم ندارم فکر میکنم این آدم چشم منو باز کرد ممنونشم 

اما شاید هم بدبینم کرده باشه نمیدونم چیکار کنم فکر میکنم مرد ارزش نداره یه عمر از کارم و تفریحام براش بگذرم اون هیزی کنه در خفا یه کارایی کنه که شاید اصلا نفهمم

قسمتت یکی بهتره ایشالله صبر داشته باش

فشار خانواده هم هست آخه خواهرمم امسال ۳۲ سالش میشه اونم ازدواج نکرده خیلی بهش حرف میزنه مامانم 

ولی به هر قیمتی حاضر نیستم عروس بشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم به نظرم این یه تجربه خیلی خوب بوده ، اذیت شدی ولی پخته تر و کامل تر شدی ، دیدت به دنیا واقعی تر شده ، شناخت بیشتری نسبت به آدم ها پیدا کردی ، این که همه خوب نیستند ، زمان بگذره و بیشتر تجربه کسب کنی می فهمی که همه هم بد نیستند،  کلا مردم سیاه یا سفید نیستند اکثرا خاکستری هستند و هیچ چیزی از هیچ کسی بعید ندونی! 

الان هم خوشحال باش می تونست اوضاع خیلی بدتر پیش بره ، ممکن بود باهاش رابطه برقرار می کردی و بعد ولت می کرد ، می تونست خیلی بیشتر ازت پول بگیره و بهت برنگردونه، می تونست ازت عکس یا چت هایی داشته باشه که بعد مدام دلنگران می بودی، می تونست ازدواج نکنه و بیشتر مزاحم زندگیت می شد و ....   ولی به خیر گذشت

الهم عجل لولیک الفرج

عزیزم به نظرم این یه تجربه خیلی خوب بوده ، اذیت شدی ولی پخته تر و کامل تر شدی ، دیدت به دنیا واقعی ت ...

بعد ار اون دیگه رابطه ی جدی نتونستم وارد بشم نتونستم کسی رو جدی بگیرم صحبت کردم مثلا طرف پسر خوبی بود هیچ دختری رو فالو نداشت ولی خب تو حرفاش هی میگفت زن جماعت به یه جا برسه خدارو بنده نیست و فلانن من برا همین یه حرف صحبتامو قطع کردم هیچ آدم خوبی برخورد نداشتم تا الان 

این پسر عکس و چت هم داشت ازم من خودم یه بار بهش‌پیام دادم گفتم نگه نداری اینا باز فحش داد که برام نیست ببخشید گفت به ت خممه سرتو از  ک و نم بکش بیرون یعنی زار می زدم  اون موقع اینجوری میگفت 

بعد ار اون دیگه رابطه ی جدی نتونستم وارد بشم نتونستم کسی رو جدی بگیرم صحبت کردم مثلا طرف پسر خوبی بو ...

کلا هیچ وقت هیچ وقت عکس و چت ... برای کسی نفرستید همین ها بعدها مایه دردسر و استرس و عذاب وجدان می شه و تا سال ها ممکنه تن آدم بلرزه که نکنه بعد ازدواجم فلانی پیداش بشه و بخواد دردسر درست کنه 

حالا این که ازدواج کرد و رفت و دنبال همچین کاری نیست ولی ممکنه دفعه بعد شانس باهات یار نباشه

الهم عجل لولیک الفرج

کلا هیچ وقت هیچ وقت عکس و چت ... برای کسی نفرستید همین ها بعدها مایه دردسر و استرس و عذاب وجدان می ش ...

آره دقیقا درسته بچه بودم اونموقع اولین تجربه ام بود و خیلی جدیش گرفته بودم خداروشکر به خیر گذشت

2825
2823
2791
2779
2792