2777
2789

بچه ها من ازدواج کردم ولی عقدم راب طه داشتم اما بدون دخ ول ولی یکم خیلی کم ببخشید احساس کردم رفت داخل. 

بعد از 20 دقیقه که رفتم حمام و چایی خوردم و کلی راه رفتم بعد به ترشح گرم احساس کردم وقتی نگا کردم بین اون ترشح یه لکه خون که به سختی به چشم می شد دید دیدم. 

درد و سوزش نداشتم بعد از چند ساعت دیگه ندارم دیگه هم خون نیومده 

ممکنه آسیب دیده باشه؟ یا کلا به فنا رفتم. 

❌❌❌❌لطفا در مورد بود و نبود هایمن بحث نکنین فقط راهنمایی می خوام❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

احتمالا یکم اسیب دیده.ترمیم میشه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به فنا نرفته کمی اسیب دیده احتمالا. مث زخم بویه جاهای بدن خودش ترمیم میشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

اینکه میگن اگر یمدت رابطه نداشته باشی خودبخود ترمیم میشه 

درسته؟

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

اصلا همچین چیزی وجود نداره

فک کن زندایی من بعد ۹ سال زندگی مشترک و زایمان طبیعی رفته دکتر زنان واسه یه عمل 

بعد دکتره چی گفته باشه خوبه؟؟ 

گفته خانومم شما پرده بکارت داری نمیشه فلان عمل رو انجام بدی!!!😑😐 زنداییم میگه اگ همونجا شاش داشتم تا در تیررس بود میشاشیدم بهش😏😂😂

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
خود به خود؟

اره

ولی بهتره بری معاینه ،برا خودت البته ن کسی،بعضی خانواده ها بد دلن،برو گواهی بگیر،ک اگه حرفی زده شد  و لازم داشتی،داشته باشیش

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما