2777
2789
عزیزم ببرتش دکتر تا برای رفلاکسش دارو بده پسر منم دو ماهشه و رفلاکس داره. دارو مصرف میکنه چون خدای ...

بردمش ی پودر داده بدم بهش من مشکلم شیرشه و نمیتونم عوض کنمش چیزه دیگه ای نمیخوره شیرشم خیلی کم یابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم از یکماهگی خورد دیگه بعدش شیر خشکهای دیگه روقبول نکرد ۲۹ مهر دوسالش میشه همچنان ببلاک ای ار ...

عزیزم میدونم تاپیک قدیمیه ولی ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.دختر منم ببلاک ای آر میخوره 3تا دکتر بردم میگن تا یکسالگی بده حالا یکسالش شده شیرهای دیگه نمیخوره حالا من بعد از یکسال بخوام ای آر بدم مشکلی پیش نمیاد؟

عزیزم میدونم تاپیک قدیمیه ولی ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.دختر منم ببلاک ای آر میخوره 3تا دکتر ...

سلام عزیزم.منم میدونم این تاپیک قدیمیه.ولی پسر منم تا ۱سالگی ببلاک ای آر خورد،الان هرکاری میکنم شیرخشک معمولی رو نمیخوره،شما راه حلی پیدا کردین؟

سلام عزیزم.منم میدونم این تاپیک قدیمیه.ولی پسر منم تا ۱سالگی ببلاک ای آر خورد،الان هرکاری میکنم شیرخ ...

سلام عزیزم.من بردم دکتر مشاوره گرفتم گفت ای آر بعد یکسالگی ضرری ب بچه ک نمیرسونه ولی اون مواد مغذیش کافی بچه نیست و ممکنه بچتون وزن گیریش خوب نباشه.گفت مثلا اگه وعده ای 5 پیمانه میخوره 4 پیمانه ای آر یک پیمانه بالای یکسال قاطی کن بدش بعد چند روز یا هفته ک عادت کرد ساده رو بیشتر ای آر کمتر تا برسی به ساده.من نتیجه گرفتم با این روش.

سلام عزیزم.من بردم دکتر مشاوره گرفتم گفت ای آر بعد یکسالگی ضرری ب بچه ک نمیرسونه ولی اون مواد مغذیش ...

ممنونم عزیزم.لطف کردین.ببلاک ۳ میدین شما از وزن گیریش راضی هستین؟

سلام عزیزم.من بردم دکتر مشاوره گرفتم گفت ای آر بعد یکسالگی ضرری ب بچه ک نمیرسونه ولی اون مواد مغذیش ...

و اینکه حتما باید با ببلاک معمولی قاطی کنم؟نمیشه با ی مارک دیگه ترکیب کنم که کلا شیرش رو از ببلاک به مارک دیگه تغییر بدم؟

و اینکه حتما باید با ببلاک معمولی قاطی کنم؟نمیشه با ی مارک دیگه ترکیب کنم که کلا شیرش رو از ببلاک به ...

آره ببلاک بالای یکسال،والله دقیق اینو نمیدونم ولی ی جایی تو نت خوندم ک یک نوع قاطی کنین منم همون ببلاک دادم.بچه من چون غذا درست نمیخوره وزنگیریش معمولیه