2777
2789
عنوان

نظر بدین!

102 بازدید | 12 پست

خانما میخوام برم یه قرار دوستی.دور همیه احتمالا یه سفره خونه یا رستوران خارج از شهر.

میخوام نیم بوت بپوشم از اونا که جلوش بند میخوره و یه کم ساق داره، ساقش از مچ پا بالاتر.به نظرتون ضایع می باشد؟😆یا اوکیه؟😆

🌸💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکی بذار بگیم خانومی

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
صبر کنید😆

منتظریم من عاشق کفشم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

نه بد نیس عزیزم زیاد ساقش بلند نیس فقط اگه هوازیادی گرم باشه نپوش . اگه مانتو کوتاه چین دار داری با اون بپوش نداری هم با مانتو ضخیمه جلو بازم خوب میشه ولی با مانتو نازک خوب نمیشه

نه بد نیس عزیزم زیاد ساقش بلند نیس فقط اگه هوازیادی گرم باشه نپوش . اگه مانتو کوتاه چین دار داری با ...

ما مانتو کوتاه مشکی جلو بسته میخوام بپوشم.نه هوا که گرم نیست اینجا خنکه😆

🌸💕

ما مانتو کوتاه مشکی جلو بسته میخوام بپوشم.نه هوا که گرم نیست اینجا خنکه😆

باشه شال سر کن شالت یه کم پاییزی باشه یا از اون روسری بزرگای پاییزی سر کن