2777
2789
عنوان

تعهد دستی به درد مبخوره یانه

323 بازدید | 18 پست

همسرم درکل بد نیست ولی امروز عصبی شد و ناخواسته دست روم بلند کرد. 

یعنی مبخواست نرم زد تو سینم برم عقب .. 

خیلی عذر خواهی کرد شاید ۷/۸ساعت گفت غلط کردم 

هنوز نبخشیدمش ولی توی کاغذ نوشتو امضا کرد دیگه تکرار نمیشه 

و سر یک سال پول جور میکنه از ساختمون مادر شوهرم بریم ... 

این تعهد بدرد میخوره یانه؟

نوشته اینجانب ... به کد ملی... در صحت و سلامت عقل تعهد میدم ...‌ و اگر عمل نکنم فلان حقو به صورت رسمی و قانونی به خانومم(اسم من) میدم  

امضا تاریخ اثر انگشت  ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بدرد نمیخوره این نوع تعهد هارو هم در دفتر اسناد رسمی نمیشه ثبت کرد چون یک نوع تعهد اخلاقیه و اگر تکرار بشه باید از طریق دادگاه اقدام کنید.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بره اداره ثبت ثبتش کنه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

پس چیکارش کنم؟

برای محکم کاری برو دفتر اسناد تعهد محضری بگیر و توی اون تعهد پایبند بودن به نفقه و جدا کردن خونه رو قید کنه و اینکه توی متن بگه چون کتک زده و پشیمون هست تعهد میده این مجموعا بعداً برای علم قاضی و دادگاه معتبر تره. حتما محضریش کن.من خودم کارمند دفتر اسنادم و این نوع تعهد رو زیاد مراجعه میکنن .برای ضمانت اجرای باید از طریق دادگاه اقدام کنی بعداً.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹