2777
2789
عنوان

بخدا گیر افتادم.....اه ه ه ه

473 بازدید | 16 پست

سلام...شما قضاوت کنید...دبشب بعد از شام رفتیم خونه دایی شوهرم پای حلیم...از در رفتم تو با همه دیده بوسی کردم با خواهر شوهر هم همینطور...خلاصه بعد گفتم پسرت کجاست گفت تواتاق خوابه...دیگه اون حرف نزد منم باهاش حرف نزدم..تا اینکه موقع اومدن دو صبح سوییچ دست من بود از شوهرم پرسید سوییچ کوگفت ببین دست یهداس...صدام زد منم در حین اینکه سوییچو میدادم به این به شوهرم گفتم مگه خودت ندادی دستم.خلاصه اومد داخل خونه دشممت که نیستم چرا اینجوری میکنی منم گفت..دوباره چیه. این رفتارات واسم مهم نیست..ِو اومدیم...الان دوباره رابطمو با مادر شوهر بد میکنه با دروغ گویی هاش.ی مدت بود خیلی با مادر شوهرم خوب بودیم اخه.....

نمیدونم این چه اخلاق گندیه داره..دوست داره دایم ادما التماسشو کنن...منم از اون کمتر نیستم ببینم تو قیافس برم االتماسش.باهام حرف بزنه

چند وقتی ی بار اینطور میشه..حالا چه کنم

من از اون غریبه تر بودم اونجا اون باید منو تحویل میگرفت...بخدا از این رفتارای بچگانه خسته شدم...کاش دروغ و دغل نمیبافت تحویل مادر شوهر بده.

خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
من یه تیکه شو متوحه نشدم . ولی بیخیال ش شو  محلش نزار

الان باید منتظر کم محلیاشون باشم

خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چیز بدی توش ندیدم خب سوییچو داده دوباره گرفته کجاش مشکل داشت متوجه نشدم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

مشکل ما عروس خانما اینکه خانواده همسر رو خیلی تو ذهنمون مهم جلوه میدیم و همین باعث میشه با کوچکترین حرکت اونا پر از استرس بشیم..

این خیلی اشتباهه چرا فک میکنی باید منتظر کم محلی باشی؟چرا به این فک نمیکنی که توهم مهمی و حالا اونا باید نگران رفتارشون باشن..چرا به خودت اهمیت نمیدی؟؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

منم درست نفهمیدم.بد نوشتی ولی کلا از طایفه شوهر خیلی توقع نداشته باش که با دیدن این چیزا بهم نریزی.بیخیال

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

فندق راست میگه.والا ما یه عروس زشت قسمتمون شده ولی از بس که خودش به خودش اهمیت میده و خودشو بقول معروف تحویل میگیره برای ماهم جا افتاده و احترام میزاریم

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

خانواده همسر وقتی ببینن شما برای خودت ارزش قائلی دیگه جرئت بی احترامی ندارن..وقتی یک بار باهات بدصحبت کنن و تو جواب ندی و کم محلی کنی انگار اصلا نشنیدی تازه میفهمن که شخصیت تو جوری نیست که باهات حرفای الکی و بیهوده بزنن

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
الان شوهرت باهات بد میکنه یا خواهر شوهرت؟؟؟؟

خواهر شوهرم...من اصلا این مسایلو به شوهرم نمیگم