تـوعَمیقتَرینوابَستگیِمَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂
فقط مسواک زدنش یکم سخته واینکه باید حواست باشه چیز سفت گاز نزنی
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من درد زیادی نداشتمفقط مسواک زدنش یکم سخته واینکه باید حواست باشه چیز سفت گاز نزنی
اینکه میگن تا دوماه اول باید سوپ بخوری اینا راسته؟
تـوعَمیقتَرینوابَستگیِمَنـی «m»:) کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵قراره تموم تلاشمونو بکنیم که بـهم برسیـم برای بهم رسیـدنمون ی صلوات بفرستید😌💙میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂
اینکه میگن تا دوماه اول باید سوپ بخوری اینا راسته؟
نه والا
فقط روزای که میری چکاپ درد داری بعدش اگه نترسی و اروم اروم غذا بخوری تا فردا اوکیه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
به هیچ عنوان نباید چیزی گاز بزنی چون هر پلاکی ۵۰۰ تومن چه بسا بیشتر هزینشه
امااااااااااااا لولو هلو میکنه در حد تیم ملی و نتیجش فوق العادست
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
براکت ها یا همون چیزای فلزی که رو دندون میچسبونن امکانش هست بکنه
نه والا فقط روزای که میری چکاپ درد داری بعدش اگه نترسی و اروم اروم غذا بخوری تا فردا اوکیه
بوس✨
به هیچ عنوان نباید چیزی گاز بزنی چون هر پلاکی ۵۰۰ تومن چه بسا بیشتر هزینشهامااااااااااااا لولو هلو م ...
امیدوارممم 😂🫂
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
عه میگن فک و میاره جلو و لبا جمع تر میشه؟!راسته شما تغییر کردیید؟!
برای من رفت عقب و بله لبا کوچیک تر میشه و حالت غنچه ای میگیره
البته میشه گفت به حالتی که قبل از این مشکل داشتین برمیگرده
الان لباس من مثل بچگیام شده