2777
2789

من خودم خرخون نیستم ولی باید یه کاری کنیم تا هیچ کاری برامون به غیر از درس خوندن جذاب نباشه😅

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دیدی صدای بقیه هم در اومد و مسخرت کردن که چقدر خرخونی، دیگه بدون خرخون شدی😂

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

من تو مدرسه همیشه خرخون بودم همیشه شاگرد بودم الان پشیمونم زمانی ک دوستام میرفتن میگفتن میخندیدن من خرخونی میکردم الان اونا سرکارن من بیکار ....🥲

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

درس هایی که معلم میخواد فردا بده روز قبل پیش خوانی کن 

فعالیت ها رو انجام بده و تحقیق ببر برای درس،

درس رو داد اومدی خونه نمونه سوال اون درس رو حل کن،

کتاب نمونه سوال و تست بگیر و هر درس رو داد انجام بده،

فیلم های درس ها رو غیر تدریس معلم ببین 

هیچ آموزشی نداره

ی روتین برای خودت در نظر بگیر

تک بعدی هم نباش

کاراتو اولویت بندی بکن

خواب و تغذیه ات در درجه اول منظم باشه

تفریح داشته باش

و بدون ی مهارت اکتسابیه

☆You Have To Stay

عزیزم خر خون بودن نیاز به یه هدف خیلی قوی داره

گاهی رقابت زیاد باعث خرخونی میشه

گاهی وقتا ما برای اینکه نسبت به نمره قبلی نمره خوبی بگیریم خر خون میشیم

یکیم هست ذاتا زیاد میخونه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

واسه خودت تنوع ایجاد کن

فقط کتابو روخوانی نکن

یه جا نوت برداری کن یه جا ویدئو نگاه کن 

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

من تو مدرسه همیشه خرخون بودم همیشه شاگرد بودم الان پشیمونم زمانی ک دوستام میرفتن میگفتن میخندیدن من ...

کسی که واقعی زحمت میکشه حتما ثمرشو میبینه اگه در حدی تلاش کردی مطمئنم حتما ی شغل ناچیزی داشتی لاقل

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

و اینکع تو خوندن وسواس به خرج نده

سعی کن از هر مبحثی نکات اصلیش رو یاد بگیری و تو جزییات نری خیلی

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

کسی که واقعی زحمت میکشه حتما ثمرشو میبینه اگه در حدی تلاش کردی مطمئنم حتما ی شغل ناچیزی داشتی لاقل

من واقعا تلاش کردم زود قضاوت نکنید  من هنوز ک هنوزه از درس وکنکور و مدرسه تروما دارم  بعضی وقتا هرچی تلاش کنی نمیشه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یه چیز دیگه اینکه هرررگززز خودتو از تفریح کردن محروم نکن

تفریح و درس کنار هم